Samsunspor’dan Bol Gollü Veda

Yılport Samsunspor sezonun son maçında deplasmanda kendisi gibi hiç bir iddiası olmayan Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi.
Maça hızlı başlayan Kırmızı şimşekler 5. Dakikada Tomane’nin attığı golle 1-0 öne geçti.. Takımda kalacağı yönünde çıkan haberlerin ardından Tomane’nin Tuzlaspor maçındaki performansı göz doldurdu..
Yılport Samsunspor’un yetenekli futbolcu Polat Yaldır bugün deplasmanda oynanan Tuzlaspor maçında harika bir gole imza attı.
Tuzlaspor-Samsunspor maçının 17. Dakikasında ceza sahası önünde Hüseyin Öztürk’ün çıkardığı topa Polat Yaldır enfes bir vuruş yaparak topu filelerle buluştu.
Samsunspor’un altyapısından yetişen Polat Yaldır bu sezonki dördüncü golünü kaydetti..
Sezon başından bu yana takımın en iyilerinden biri olan Fofana, kaleci ile geçtiği pozisyonda sıfırdan attığı harika golle Samsunspor’un3-0 öne geçirdi.
Bu golün ardından Tuzlaspor Ahmet Yazar’ın adeta Samsunspor’lu futbolculara nispet yaparcasına ceza sahasından yaptığı vuruş filelerle buluştu ve ilk devre 3-1 sona erdi..
Müsabakanın ikinci arasında Samsunspor skorun da vermiş olduğu avantaj nedeniyle oyunu rölantiye aldı..
Maçın son bölümlerinde oyuna dahil olan Bah’ın kaleye gönderdi YouTube’da Tuzlasporlu futbolcu çizgi üzerinde topa elle dokunmasına rağmen hakem penaltıyı es geçti..
Maçın 78. Dakikasında Tuzlaspor Ahmet Yazar’ın penaltıdan attığı golle skoru 3-2’ye getirdi..
Sezonun son maçında ise son sözü Fofana söyledi.. 90. Dakikada Fofana Tuzlaspor’u adeta çalıma dizdi ve topu ağlarla buluşturdu..
Samsunspor sezonun son maçında taraftarlarına bol golle bir veda gerçekleştirdi.. Gönül isterdi ki bu veda Süper Lig ile taşlandırırsın..
Şampiyonluk hayal ile başlayan bir sezon ne yazıkki play-offlara dahi kalamadan ellerimizden kayıp gitti..
Kadroda yer alan bir çok futbolcu ile yollar ayrılacak.. Özellikle beklentilere karşılık veremem yabancı isimlerin birçoğu takımdan gönderilecek..
Eminim ki Samsunspor yeni sezona çok iyi bir kadro kuracak.. Son iki sezonda şampiyonluk hayali ile kurulan kadrolar, takımın başına getirilen teknik direktörler ne yazıkki Samsunspor’u süper lige taşıyamadılar.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR