ÖNCE HASAN KILIÇ SONRA FUAT ÇAPA

Boluspor maçında çıkabilecek en iyi kadro ile sahadaydık. Maçın geneline baktığımızda oynadığımız futbol ile  bu ligin çok altındayız. İlk 10 dakika  itibari ile gereksiz top kayıpları yaptık. Hasan Kılıç hayal kırıklığı yaşattı. Top kayıpları, kolay çalım yeme ve hatalı paslarla saç baş yoldurdu.

Buna rağmen dakikalar 22'yi gösterdiğinde Tomane'nin attığı zehir pas ile Yasin Öztekin takımımızı 1-0 öne geçirdi. Fakat fazla değil 4 dakika sonra ceza sahasına orta ve Soner Gönül'ün kısa kalması sonucu bir asistle rakip takım dengeyi sağladı. Bu kadar basit gol yemek şampiyonluğa giden bir takıma
yakışmadı.

İkinci yarıya tam manası ile iyi başlamadık. Kesik kesik ve durgun futbol oynuyoruz. Tempoyu bir türlü yükseltemiyoruz. Fofana'nın yaptığı ataklara ayak uyduramıyoruz derken Fuat Çapa anlamsız bir şekilde Fofana ve Saviçeviç'i oyundan çıkardı.

Yapılan bu yanlış değişiklikler sonucu rakip takım Boluspor orta sahayı eline aldı ve ataklarını sıklaştırmaya başladı. Akabinde hakem çok ağır bir şekilde Yunus Emre Çift'e kırmızı kart gösterdi. Maçın ilerleyen bölümlerinde hakem arkadaş rakip takımın yaptığı bariz faullere kırmızı kartlar veremedi. Bunlar şunu gösteriyor; acaba bu hakemler art niyetli miydi?

Yılport Samsunspor için fazla uzatmaya gerek yok. Aklın yolu bir. Bu takımda devre arasında babalar gibi  bir stoper, müsabaka içerisinde ağırlığını koyacak bir orta saha ve bir sol beke ihtiyaç var.

Bah, Çinari, Alen Melunoviç'i kim aldı ise hesap sorulmalı. Devre arasına iki maç kaldı, en az puan kaybı ile şampiyonluğun en güçlü adayı biziz.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR