Tekme Tokat Tükürük ve Sümük

Dün Ankara’da şehit cenazesine Show amaçlı katılan Kemal Kılıçdaroğlu duyarlı halkın haklı tepkisine neden oldu olay.  Sosyal medyadan öğrendiğim bir paylaşım da aynen söyle yazıyordu: Kılıçdaroğlu tekme tokat tükürük ve sümüklü saldırıya uğramış bulunuyor. Şiddete karşıyım diyeceğim ama beni tanıyan kimse buna inanmayacak, yalan konuşmuş olacağım. Kim sana nasıl saldırıyorsa sen de ona aynıyla mukavemet etmelisin.

 

Kılıçdaroğlu ve partisi topyekûn Türkiye’ye saldırmasını her fırsatta ülkemizi Avrupalı canilere şikâyet etmesini basından öğreniyoruz. Sen hem çocuk katilini savunacaksın hem de caniler tarafından şehit edilen vatan evladının cenazesine katılıp Show yapacaksın. Senin iki yüzlü riyakâr tavrına ciğeri yanmış analar babalar müsamaha göstermez. Sen bu tür olayların ciddiyetini kavrayamayacak kadar sığ düşüncelisin. Bir babanın bir ananın canından çok sevdiği evladını sizlerin de desteklediği terör örgütü şehit etmiş, sende hiçbir suçun yokmuş gibi vurdumduymazlıktan gelip cenazeye Show amaçlı katılıyorsun. Diğer vekillerinde PKK’lı teröristlerin cenazesinde Türk askerine küfredecek onlara hiçbir uyarıda bulunmayacaksın, bebek katili Demirtaş'ın terörle ne alakası var deyip PKK’yla aşk yasayacaksın, sonra da nasıl olsa Anadolu köylüsü benim ikiyüzlü tavrımı anlamaz mantığıyla cenazeye katılacaksın. Sonra da tekme tokat tükürük ve sümüklü saldırıya uğradım diye şikâyet edeceksin. Dua et ki senin ağzına sıçratmamışlar tükürüğü. Dik duracaksın kimden yanaysan adam gibi söyleyeceksin. Dik duracaksın adam gibi tarafını belli edeceksin rüzgârgülü gibi olmayacaksın, fırıldak olmayacaksın, adam olacaksın! Ya terörist tarafında olacaksın ya da vatanını savunacaksın vatanini savunacak cesaretin yoksa teröristten yana olmayacaksın! Verdiğin mesaj herkes tarafından net bir şekilde anlaşılacak. 

 

Dün Terörist cenazesinde boy göstereceksin bugün şehit cenazesinde Show yapacaksın kimse bu tür hokkabazlıkları yemez, aklını başına al adam ol ikiyüzlü olma bu olayda Çubuk halkının ne kadar vatanperver olduğu bir kez daha ispatlanmıştır kutluyorum kendilerini. Tüküren ağızları söven dilleri fırlattıkları tekmeleri dert görmesin. Haddini aşanlara haddini bildirmek insanlığın en önemli gereğidir... Ve tabiki Tunceli belediye başkanlığını kazanan Fatih Mehmet Maçoğlu gibi ciddi adamlar da var, duruşu güven veren söylediklerine inandıran her hali güven vermiş ve vermeye devam eden bir komünist. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan komünist Ovacık belediye başkanıyken belediyenin gelirlerini giderlerini listeleyip belediyenin duvarına asan ve o beldede yaşayan halkın bilgisine sunan bir ciddi kişilik. O ciddiyet dürüstlük onu küçücük ilçeden İl belediye başkanlığına taşıdı. Belki aynı anlayışın mensubu değiliz ama halkına çok güven veren hakkı hep üstün tutan birisi olduğunu medyadan takip ediyoruz. O liste var ya o liste, o gelir gider listesi onu çok daha güzel yerlere taşıyacağından eminim! 

 

Bizim her cümlesini ayetle hadisle kuran Belediye başkanları da liste asıyordu ama nerelere? Belediyenin sosyal tesislerin mutfağına kızlarının ve karısının diyet listelerini her gün belediyenin yani kamunun işçisi, emekçisi, arabası, onların aile fertlerinin mutluluğu ve sağlığı için seferber oluyordu. İki tane liste var ortada, biri komünist Tunceli belediye başkanının gelir gider listesi, diğer ise tarikatçı dinci ayetle hadisle cümle kuran belediye başkanının kızlarının ve karısının diyet listesi. Din diyanet işlerinden az buçuk anlıyor zannediyordum kendimi.  Ne kadar dinden diyanetten uzak olduğumu anladım son zamanlarda. Onun için hep derim ki bir kişinin dindarlığını makam mevki verince gör! Din diyanet tarikat, insanları aldatma aracı olduğunu senin gözüne soka soka ispatlarlar o zaman! Devletin tek dini Adalet olmalı, başka çaresi yok bu işin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Köksal Akman Arşivi

RİYA

29 Ekim 2018 Pazartesi 18:45
SON YAZILAR