Hoşgeldin Marcus Hocam !!

Görünen kaybedilmiş iki puan ama kazanılan çok daha fazlası. Kimse moralini bozmasın bu takım güzel işler yapacak. Basan, ısıran, sistemi uygulayan, ne yaptığından haberi olan, paslaşabilen bir takım vardı sahada bunu hepimiz gördük. Hatalarımızın olmadığını söylemek yanlış olur ama bu maç ben Samsunspor'u çok etkili buldum. Puan tablosundaki yeri kimseyi yanıltmasın İstanbul temsilcisi Başakşehir küçümsenecek bir takım değil ve biz buhranlı günlerde bu oyunu oynayabiliyorsak bravo bize.
Holse ve Emre'yi çok beğendim. Soner in çalışkanlığı iyi, Ercan ve Marius'un forvette uyumsuzluğu dikkat çekiciydi. Tırpan, Tait ve Bennasser oyuna ısındıktan sonra çok etkili oldular. Gisdol un onbir şablonunda yer bulabilirler. Samsunspor oyuna geriden başlayacaksa Drongelen ve Satka nın daha hızlı olmaları gerektiğini düşünenlerdenim ama bu Başakşehir maçına özgü bir oyun anlayışı ise onu bilemem.
Hakem Murat Erdoğan'ın 66. dakika da yaptığı inanılmaz hata affedilir gibi değil. Berkay ın göz göre göre, bile isteye Volkan a gönderdiği top net geri pastı. İşin garibi hakem ile Berkay ın arasında beş metre olması yani gözünün önündeki pozisyonu ıskalaması bende ki hakem notunu sıfıra çekti. Gerçekten çok yazık !!
Hocamız Marcus Gistol, Samsun a Samsunspor'a hoşgeldiniz. Sizinle çok güzel günler yaşamak en büyük dileğimiz. Oyuna oyunculara gerçekten etki yaptınız maçta çok net gördük. Takım kendine çeki düzen vermiş. Ankaragücü maçında çok daha iyi olacaksınız buna da şüphe yok. Yalnız oyuncu değişiminde sanki biraz geç mi kaldık hocam. Dimata nın 85. dakika da oyuna alınmasını ve Fofana nın ısınırken oyuna girmesi için çağrılması ama yedek kulübesine girip çıkmamasını pek çözemedim. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Takım içindeki arkadaşlık dostluk çok önemli. Takımın başarısı birlik beraberlikten geçer. Zaten zor günler geçiren Samsunspor için tek yumruk olmamız kaçınılmaz. Sezonun ilk yarısına kadar kendimizi bir şekilde atmamız gerek, transfer de kaçınılmaz.
Ankaragücü maçı Samsunspor'un ilk üç puanı olması dileği ile
hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR