Hoşgeldin Süperlig !!!

Sezonun ilk maçına gönül isterdi ki üç puanla başlayalım ama olmadı sağlık olsun puansız da dönmedik ya. Kadro kalitesi olarak ta üstün olduğumuz Sivas tan üç puan bekliyordum. Sizleri bilemem ama beraberlik sürpriz oldu benim için. Sivas ı kurtaran bence ilk maçımıza denk gelmesiydi.
Yeni oyuncu grubunu değerlendirme için henüz çok erken. Kadronun bir birini tanıması, hocanın Süper lig için oyun sistemini oturtması, uyum sorunu gibi daha birçok problemlerin zamana bırakılması gerekiyor.
11. dakikada yediğimiz jeneriklik gol canımızı fena sıksa da, oyunun kontrolü genel anlamda bizdeydi. 61 de Laura'nın kaçırdığı gol Sivas ı, 84 de Hakan Arslan ve Emre Gökay'ın ortaklaşa kaçırdıkları inanılmaz gol Samsunspor' u ipten aldı. Sivas'ın N' Jie, Uğur ve Saiz dışında etkili bir ayağı yoktu. Golü erken bulan Sivasspor, vasat kadro ile bu maçtan galip ayrılamayacağını çok iyi biliyordu. Sivasspor hocası Servet Çetin in dediği gibi, golden sonra da topu Samsunspor'a bırakan geri yaslanan ve bu skora yatmaya çalışan bir oyun anlayışına döndüler.
Sezonun henüz başı olması, ilk maçtan puansız ayrılma fobisi ve sıcağın da etkisi göz önüne alınırsa, güç olarak birbirine oldukça yakın iki takımı haliyle kontrollü bir oyuna zorladı. Yine de keyifli güzel bir maç izledik.
Sivaslıların ise maça ilgisizliği gözlerden kaçmadı. Boş tribünler Süper lige yakışmıyor. Takıma küskünlük olmaz. Her şey konuşulur tartışılır ama maç saati o statta olunur. Haftaya bir Süper lig maçı nasıl olur izleyin ve görün. Taraftar maça nasıl etki eder izleyin ve görün. Fenerbahçe galibiyeti ile sezonun rengini kırmızı beyaz yapacağız inşallah. Haftaya görüşmek üzere.
Hoşça kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR