YAŞASIN SAMSUNSPOR LİSANSI, YAŞASIN ATATÜRK ARMASI!

Yılport Samsunspor' da her geçen gün; başka bir yenilik , başka bir güzellik oluyor  ki; bununla gurur duymamak, mutlu olmamak mümkün değil!

İsterseniz söze Samsunspor Ulusal Lisansı ile başlayalım: Denge gazetemizin Editörlerinden sayın Soner SÜREN' in, kaynak olarak TFF sitesinden duyurduğu habere göre; " Süper Lig'den 2, TFF 1. Lig'den 5 ve TFF 2. Lig'den 11 kulüp daha Ulusal Kulüp Lisansı alma hakkı elde etti. Bu kulüpler arasında Samsunspor da bulunuyor." 

Hatırlanacağı gibi; şirketeşmeden önce bu lisansı alamadığımız zamanlar da olmuştu. Herşeyde olduğu gibi sporda ve ana konumuz futbolda da ekonomik şartların temini konusunda sıkıntılar yaşadığımız dönemler de oldu.
Kulüp; adeta bir arayış ve boşluk içersindeyken; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sayın şirket CEO' su Yüksel YILDIRIM Bey ve Samsunspor' a kanat açan, gerçek bir Samsunspor sevdalısı ve gönül insanı sayın İsmail UYANIK, takıma sahip çıktıar.

Önce geçen sezon 2 teknik adam ile çok sayıda futbolcu; 1. Lig hedefine odaklandırıldı  ancak evdeki hesap; bazı şartlardan dolayı çarşıya uymayınca; geçen sezonu 3. sırada tamamlayıp play off' larda erken havlu attık.
Yeni sezon; inanıyoruz ki böyle olmayacak inşallah. İlk olarak işe Teknik Direktör sayın İrfan BUZ ile başladık. Bu yeni ve isabetli transfer; sadece Samsun futbol camiasında değil; uzman spor adamları ve köşe yazarları arasında da büyük bir memnuniyete oluşturdu.

Artık yere sağlam basan bir Yılport Samsunspor vardı şehirde ve kulüpte. Bunlara ilaveten tabi ki tecrübeli kramponlar, yıldız futbolcularda yer aldı. Sahalada en büyük itici güç, vefalı Samsunspor taraftarlarını da bu tabloya dahil edersek; ortaya muzzam bir takım ve kadro, yönetim ile taraftar resitali çıkıyor.
Şimdi show yapma zamanı bizde. Artık zirveyi ter dökerek, koşarak, ayak becesisini, futbol zekâsıyla birleştirerek, en güzel netice olan ve bize yakışacak tek sonuç olan ŞAMPİYONLUK kalıyor geriye.

Hazırlık maçlarında tam manada olmasa bile yeterli ve olumlu sinyaler aldık. Umutlarımızı  bu şekilde tazelemiş olduk. Yeni hocamız ve yeni futbolcularımız ile bu yıl da elden çıkarmayıp, kendilerinden çok ümitli olduğumuz başarılı eski futbolcularımızla; ligin tozunu atmaya geliyoruz.
Gelyoruz inançla, geliyoruz şampiyonluk istek ve azmiyle. Zaten Yılport Samsunspor; zoru kolaya çevirebilen bir takım hüviyetindedir ve bu yeni sezonda bunu bizzatgörmek, doya doya yaşamak istiyoruz.

İlk 3 sıranın ilk takımı olmaya  mecburuz k; başka bir derece bize sönük kalır. İşte bu çerçevede; herkes kendisine düşen görev ve sorumluluklara müdrik olmallıdır. Yoksa; geçen yıl gibi istemediğimiz bir sonuçla baş- başa kalabiliriz ama ben kalmayacağımıza; hedefe,şampiyonluğa giden yolda birlik ve beraberlik içersinde olacağımıza inanıyor ve futbolcu arkadaşlarımıza güveniyorum.

Bid diğer sevindirici konu ise; takım formasında taşınan Atatürk Arması' nın logo olarak 19 Mayıs Stadyumu' na işlenmesidir ki; kendine çok şeyler borçlu olduğumuz büyük ATATÜRK'e, ATA'mıza karşı bu bir şükran borcudur. 
Çok isabetli ve doğru bir karar olup, bu karaın oluşmasında büyük gayreti ve emekleri olan Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık beylerle; tüm bu güzel davranışta emeği geçen herkese teşekkür edip kutluyorum.

Artık bu saatten sonra; iş değerli futbolcularımıza, değerli ve ahde vefalı taraftarlarımıza, yöneticilerimize ve tüm takım çalışanlarına; kısacası A' dan Z' ye, 7 ' den 70' e, hekese görev, sorumluluk ve sahiplenmek düşüyor.

Hadi büyük Samsunspor; bir zamanlar 4 büyüklere çekmediği sıkıntı ve çileler yaşatmış, galibiyetler kazandırmış Samsunspor; şimdi söz yine sendedir. Başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR