SAMSUNSPOR LİGİN TOZUNU ATACAK HAVLU DEĞİL!

Ben Samsunspor' un kamplarına gitmiş değilim fakat değerli spor yazarlarımızın köşe yazılarından okuduğum kadarıyla; bu Yılport Samsunspor, ligin tozunu atacaktır, havlu değil!

Taraftarlar ise yeşil sahalarda futboluyla çiçek açan, açacak olan değerlifutbolculara laf değil güller atacaktır inşallah!

O halde şimdiden canlı ve kırmızı gülleri hazırlayalım, sipariş verelimki maçlarda futbolcularımz gol, goller attıkça bizler de onların başları üstünden sevgiyi dile getiren güller atalım.

Gökyüzü; bu güllerin güzel ve mest eden kokusuyla, bizlere bir sevgi gösterisi fonu oluştursun. Samsunsporlu futbolcular dabu güzel tabloya alkışlarla cevap versin.

Belki biraz romantik takılmış olabilriz ama varsın da romantizm olsun ! Bu oluşum; inanın robotlaşmaktan, şiddetten, hiddetten, öfkeden, birbirimizi beş kuruşluk menfaat uğruna kötülemekten ve nerdeyse düşman olmaktan azad eyler diye düşünüyorum !

Çiçekler, konfetiler atalım futbolcularımıza. Yeşil sahaları gül bahçesine, bir gülşene çevirelim. Kıslananlar çatlasın gülleri mest eden kokusundan. Artık bu şehrin geri adım atacak bir hali de yok zaten.
Hedefe iyi odaklandıkça; bu takım izleyenlere seyir zevk ve heyecanı sunacaktır Yeter ki bizler de gül gibi açalım, kokumuz galibiyet ve mutlu son , Şampiyonluk olsun. 

Bu istek, bu heyecan dile kolay anlatılır gibi değil. Taraftarlarımıza bu yeni sezonda yine bir önceki sezonda olduğu gibi önemli işler ve görevler düşüyor. Yılport Samsunspor gerçeğini hiç kimse inkâr edemez, edemeyecek de.

Basın' dan takipediyoruz; üç beş futbolcu ile yollar ayrılmış. Şöyle düşünmek gerekir; bir aile düşünün. İyi günü, zor günü, sevinci, kederi hep bir arada yaşayan. Yani her türlü olumlu ve olumsuzluklar yaşanılabilir bir ailede. Bu durumu da böyle güzide bir futbol ailesinde, kulübünde normal karşılamakta fayda var.

Yoksa " yok o gelmiş, falanca, filanca takımdan gitmiş " diye olaya bakarsak, yanılırız. Burada; her zaman Samsunspor' un menfaatleri söz konusudur. Yoksa şahsi, kişisel isteklervve düşüncelerle hareket edersek, biz bu işin üstesinden gelmekte büyük zorluklar yaşarız.

Yılport Samsunspor; yönetimi, futbolcuları, hocaları ve her zaman itici bir güç olan müthiş ve süper taraftarlarıyla " BİZ BİR BÜTÜNÜZ " şarkısını marş gibi söyledikçe; özlenilen o güzel başarılar da kendiliğinden bizlere göz edecektir.

Samsunpor; anlatmakla bitmez, bitmeyecek bir destan, bir tarih, bir efsane  olarak hep zihinlerde kalacaktır. Gün; birlik ve beraberlik günüdür; dedikodu üretmenin, yalan söylemlerin, ifadelerin peşinden bilinçsiz bir şekilde gitme günü değildir!

İşte bu duygu ve düşüncelerle; şimdiden deplasmandaki Gümüşhanespor maçına konsantre olmaya çalışalım Bolu Beyi Samsunspor; şimdi de Erzurum Dadaşlar şehrinde, yiğitler gibi güç kazanmaya, başarıdan başarıya koşmak için, güç ve kondisyon kazanmak ve kazanımlarını daha da pekiştirerek, Şampiyonluğa her bir maçta ulaşmaya aday, favori bir takımdır!

Yolun açık, şansın ve mücadelen hayırlı olsun.
Samsunspor bir sevdadır, tüm sevdalılara  selam olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR