SAMSUNSPOR ŞAHLANACAK!

Geçen sezon kılpayı ve bazı yapılan kişisel hatalara, umarımbu yeni futbol sezonunda düşmeyiz. Ben şahsen henüz erken bİr şeyler dememeyi daha sağlıklı buluyorum ancakyeni sezondan oldukça umutlu olduğumu söyleyebilirim.

Zira; başımızdaki Antrenör uzun süre, önemli takımlarda, başarı grafiği çizmiş, kendini her halukârda ispatlamış, deneyiml, kariyerli bir hocamız sayın İrfan BUZ.

Sayın BUZ, futbolun o katı, buzdağlarını eritmek için, şanssızlıkların ve yapılan bazı yanlış uygulamaları eksiden artı hanesine katdetmek için bizimle. Bu kadar başarılı bir hocanın da bizi seneye 1. Lig'e; ardından da özlemini çektiğimiz Süper Lig' e taşıyacağından şüphemiz yoktur.

Yeter ki; takım, taraftar, yönetim ve şehir olarak bu misyon ve vizyona sahip çıkılsın. Yeter ki yine aynı geçen yılki bazı hatalara düşmeyelim. Her konuşana itibar edip; futbolun başarı yoluna engeller koymayalım. Birik, beraberlik içersinde hedefe, Şampiyonluğa kitlenelim.

Başarı da öyle lafla değil; icraatla olur ama iyi bir icraatla. Yoksa uğrunda inanılmayan hiç bir iş ve dava; sıradan bir iş ve dava konumuna düşer. Yılport Samsunspor'un her türlü eksileri arttıya çevirebilcek bir potamsiyeli, maddi ve manevi zenginiği vardır. Yeter ki herkes bir bütün olarak bu güzel ve artı potansiyel kaynakların farkında, bilincinde ve takibinde olsun.

Samsunspor' un yeni transfer çalışmaları ise göründüğü kadarıyla; iyi, güzel ve başarılı diye düşünüyorum ancak, bu yeni sezonda bizi bir hayli zorlayacak bazı ekipler de var. Zaten mücadele  olmazsa ; şamiyonluk bile kazanılsa tat vermez. Biz; takım olarak; birlik ve beraberlik anlayışı ile ve değerli hocamızın vereceği taktik ve temel futbol bilgileriyle," bu sene o sene " diye; dilimize marş olan sözü, bu yıl inşallah gerçeğe çevireceğiz.

Yolumuzda önemli ve güçlü rakiplerimiz olacaktır ama biz de çok kaliteli, tecrübeli ve yaptığı ve yapacağı transferleriyle güçlü bir takımız. Öyle kolay pes edecek durumda değiliz ve de bunu da yani başarısızlığı da asla düşünmüyoruz, düşünmemeliyiz de.
Şimdi, hedefe pür dikkat odaklanmış, fizik ve kondisyon bakımından güçlenmiş bir Samsunspor, inşalah ligin tozunu atacak ve bizleri, özlenen o mutlu sona yani Şampiyonluğa taşıyacaktır inşallah.

Bu şehir, bu vefalı taraftarlar, bu  inanmış yönetim İsmail UYANIK ile, İrfan BUZ ile, Yüksel YILDIRIM ile ve ahde vefalı taraftarlarıyla ve de tümfutbolcular, tesis çalışanları ile bir olup, o şanlı başarının, şampiyonluğun Samsun' umuza getireceklerinden hiç şüphemiz yoktur.

Ben, yapılan transferlerden şimdilik söz etmeye gerek görmüyorum. Zira; tüm yapılan transferlerin hangi kalitede olduğunu, siz değerli okurlarımız zaten basın yoluyla biliyor. Ben sadece; yeni transferlerin olumlu ve ilerde ses getirebilcek düzeyde olduğu kanatindeyim ve inşallah da yanılmam.

Bu duygu v düşüncelerle; yen sezon öncesi ilk köşe yazımı siz değerli okurlarımla paylaşmaktan sonsuz haz ve mutluluk duyuyor, hepinizi en Yüce' ye sevgi ve saygılarımla emanet ediyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR