PANİK YOK, PLAY- OFF VAR!

Bu köşe yazısının başlığı; zaten her şeyi anlatıyor da biz yine de biraz konuyu açalım ki net olarak ne demek istediğimiz belli olsun!

Evet, şimdi ligde; 1. ve şampiyon olarak direkt 1. Lig' e çıkabilmemiz için; Keçiörengücü ile Kastamonuspor takımlarının mağlup, Samsunspor' un da maçlarını galip bitirmesi gerekiyor ki; bu ithimal de biraz zor gibi görünüyor.

Ancak; Play-Off kesin şu anda ve biz gerçekçi olarak, şimdi bu hedefe hazırlanalım. Yani, bu sezon şu 1. Lig' e hayırlısıyla bir çıkalım da gerisi kolay olur inşallah. Elbette ki; gönül ligi birinci ve şampiyon olarak tamamamak isterdi fakat Play- Off' lardan birinci ve şampiyon olarak 1. Lig' e yükselebilmek de büyük bir başarı olur.

Bunu başaracak güç ve potansiyel de mevcuttur, yeter ki biz bu hedefe odaklanıp buna inanalım ve güvenelim. Biz spor köşe yazarlarına düşen de; bu saatten sonra artık bizler de kendimizi Play- Off' lara odaklayalım; takımı zafere giden yolda yalnız bırakmayalım. 

Umutsuz yazı ve yorumlarla futbolcuların moral ve motivasyonlarını zedelemeyelim.
Gün; birlik ve beraerlikgünüdür. O halde; hepimiz bu takımı 1. Lig yolunda, olumlu yöne kanalize edelim ki; sonunda yüzlerimiz gülsün, gönül bahçemizde çiçekler açsın.
Hedefimiz belli, yol belli, biz bu aşka inandık besbelli. 

Hadi aslan parçaları, hadi futbol yıldızları; gösterin gücünüzü, kutlayalım bu mutlu son olacak günümüzü. İsmail Uyanık, Yüksel Yıldırım, İsmet Taşdemir, Yılport Samsunspor' u oyuncular, taraftarlar, Samsun ve ilçe Yerel Basın'ı, A'dan Z'ye; yüreği SAMSUNSPOR aşkı, sevdası ile dop-dolu olanlar; hadi hep beraber; tutup şu 1. Lig  Kupası' nın ucundan, kaldıralım mavi gökyüzüne!

Allah' ın izniyle bu kupa, Samsun' a gelecek ve bizler de 1. Lig' i şampiyonluk marşlarıyla şereflendireceğiz. Yolunuz açık olsun. Zafer bizim olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR