SAMSUNSPOR 'BAYRAMPAŞA'SI!

Yılport Samsunspor; hazırlık maçlarında umut vermeye devam ediyor. Yeni sezon çalışma ve hazırlıklarını Bolu' daki kampta sürdüren Samsunspor, ilk hazırlık maçını; 3. Lig takımlarından Kocaelispor ile yapmış ve maçı 3- 0 kazanmıştı.

Maçın gollerini ise Bahattin Köse, İlkay Kubilay Yavuz ve Muhammet Beşir kaydetmişti. Bu defaki rakibi ise yine 3. Lig takımlarından Bayrampaşa oldu. Samsunspor; Kocaelispor maçında olduğu gibi, bu maçı da aynı skorla (3-0) kazanmasını bildi.

Asında; bu sıcak havada bırakın top koşturmayı; futbol oynamayı, futbolcuların yürümesi bile mucize sayılmalı ki; işte böyle bir sıcak ortamda 3 sıcak, taptaze gol ile bu maçı da eksiksiz kazandık.

Bayrampaşa maçının gollerini ise; Muhammet Beşir, Enes İslam İlkin ve yeni transferlerden Atabey Çiçek attı ve bu 2 başarılı maçın ardından adeta Samsunspor futbolu da çiçek açtı!

Yani henüz tam istenilen düzeyde olmasa da Samsunspor'un oynadığı futbol ilerisi için  umut ve güven verdi. Artık liglere daha iyi hazır olunca sanıyorum ki biz değil; bizim rakiplerimiz düşünsün derim.

Şimdilik Teknik Direktör İrfan BUZ antrenörümüz, oynanan her 2 maçta da olumlu sinyaller verdi fakat hocamız daha iyi bilir, bu takım henüz tam manada hazır değil. Maç skorları bizi yanıltmamalı. Olduğumuzdan daha da iyi, fizik, kondisyon v edaha sıkı bir çalışma ile; arzuladığımız ve hedeflediğimiz başarıya hızla koşacağız inşallah.

Bu yıl ki rakiplerimiz de öyle yabana atılacak takımlar değil ama bizim tecrübe ve azmimiz  de hiç de küçümsenecek boyutlarda değil. Ben bu takımda, şimdiden inanç, ruh ve  istek gördüm ki inşallah yanılmam.

Yılport Samsunspor' u güneşli, müreffeh, başarılı günler ve yeni bir sezon bekliyor. Bu hedeflenen başarı için Samsunspor önce 1. Lig, daha sonra da asıl olmamız gereken  Süper Lig için kenetlenme yolunda birlik ve beraberliğe şampiyon olabilmek için adeta koşacaktır inşallah.

Hazırlık maçları bizi yanıltmasın. Liglerin havası daha başka ve daha zorludur. Biz Samsunspor olarak, şimdiden her türlü önlemi alalım ki ilerde başımız ağrımasın.

Daha güzel ve başarılı günler inşallah. Kolay gelsin hepimize.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR