BAŞLADIĞI YERE GERİ DÖNDÜ

Uzun zamandır beklenen oldu ve Ertuğrul Sağlam geldi. İlk gelişinde herkes çok genç demişti ama o 35 yaşında bir çılgınlık yapıp “Teknik direktör aramayın, söz veriyorum bu işi iyi yapacağım” diyerek Samsunspor'da teknik direktörlük kariyerine başladı. 

O zaman takım beşinci haftada sadece 2 puan alabilmişti. Herkes Ertuğrul Sağlam'a yüklenirken başkan çıkıp “Bu takım küme düşecekse Ertuğrul düşürecek” dedi. Ondan sonraki haftalarda oynanan beş maçta beş galibiyet aldı.

ertugrul-saglam5-yasamoykusu.jpg

İlk başlangıcında başkan İsmail Uyanık tesirinde onun verdiği güven ve teminatla başarılı bir hoca olduğunu ispatlamış ve Türk futbolu iyi bir yerli hoca daha kazanmıştı. Şimdi işler biraz değişik. İsmail başkan yokken geldi. 

Arkasında İsmail başkanın gücü olmasa da bu sefer Yıldırım Holding'in gücü ile geldiği herkesin malumu. Yüksel Yıldırım'dan bir İsmail Uyanık portresi çıkar mı?

 Bunu zaman gösterecek. Samsunspor camiası şunu bilmeli ki her ne olursa olsun. Bu forma bu arma için bu takım desteklenmeli. Çünkü başka Samsunspor yok. 

Ertuğrul hoca hayatında bir meydan okuma daha yaptı. Bu bir dönemeç. Teknik direktörlük kariyerinde son yıllarda bir form düşüklüğü olduğu bilinen bir gerçek. 

Ancak hoca da şunu biliyor ki hocalık kariyerine başladığı yere, yuvasına dönerek arkasına ailesini alarak tekrardan başarılı günlerine dönebilecek. 

Bu yolda ona ve Samsunsporumuza destek vermekten başka çaremiz yok. Kenetlenmeli tekrardan o şanlı günlere dönmenin umudunu taşımalıyız.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR