UYANIK'TAN DOBRA AÇIKLAMALAR

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan kırmızı şimşekler bu sezon mükemmel bir kadro kurarak şampiyonluğa göz kırptı.

Son haftalarda sosyal medya ve gazetelerde çıkan asılsız haberlerin neticesinde ve Samsunspor'da bazı gelişmeleri anlatmak için Samsunspor’un Efsane Başkanı İsmail Uyanık, Doğupark'ta bir restoranda basına önemli açıklamalarda bulundu. 

Bu açıklamaların en önemlisi Yüksel Yıldırım ile ilgiliydi. Başkan Uyanık, "Samsunspor’un büyük ortağı Yüksel bey ve ben hiç bir sorun olmamak ile beraber görevimizin başındayız. Her şey yolunda gidiyor. Asılsız yazılan yazılara itibar etmeyin. 

Doğrular biz resmî siteden sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıca transferler konusunda Yücel Uyar ve Mustafa Aztopal'ın bu konuda tam yetkili ve Samsunspor’u bu ligden kurtaracak transferlere imza atıyorlar. İçinde bulunduğumuz beyaz grup kırmızı gruba göre daha kuvvetli" dedi.

Uyanık, basketbol konusunda ise, Anakent Basketbol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mustafa Demir’in ricası üzerine bu kulübünden bizim bünyemize geçtiğinizi sizlere buradan belirtmek isterim sözleri ile Samsunspor’un hem futbol hemde diğer branşlarda etkin bir rol oynayacak kulüp olduğunu belirtmiş oldu. Sayın Başkan ile Samsun futbolunun ve sporun çok daha iyi yerlere geleceğine eminim. 

Umarım yeni sezon da Samsunspor alacağı seri galibiyetlerle ligin ilk yarısında şampiyonluğa olan inancını tüm rakiplere gösterir ve sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Bolu kampının da takımımız adına son derece verimli geçeceğini düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.. Bir Sevdadır Samsunspor..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR