UYANIK GÜVEN TAZELEDİ 

Yılport Samsunspor, Yükseliş Sezonu'nda kendisini şampiyonluğa taşıyacak genel kurulu cumartesi günü büyük bir katılım ile gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da yapılan genel kurulda Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları ve üyelerin katılımı ile sakin bir ortamda gerçekleşti. 

Geçen seneki yönetim ibra edilerek yeni yönetim üyelerin oylarıyla tescil edildi. Başta İsmail Uyanık olmak üzere yeni yönetimde şu isimler yer aldı; Ali Kemal Gedikli, Aykut Çepni, Ayşegül Özkaraduman, Berati Olgun, Galip Asal, Haluk Tan, İshak Memişoğlu, Kadir Gürkan, Mehmet Karamangil, Mehmet Hayri Şen, Metin Köksal, Osman Arslan, Osman Yılmaz, Serdar Bayramkaya, Suat Çakır, Tahsin Recai Kosif. Bu isimlerden oluşan yeni yönetim 2019-2020 yükseliş sezonunda Yılport Samsunsporu şampiyonluğa taşıyacaklar.

Yılport Samsunsporun büyük ortağı Yüksel Yıldırım, yeni yönetimi kutlayarak başarılar diledi. Artık sıçrama zamanı. Yılport Samsunspor 5 yıllık proje içerisinde kendisini Avrupa kupalarına taşıyacak bir takımı oluşturarak ikinci ligden birinci lige çıkarak hedefe adım adım yaklaşacak. 

Şimdi sıra genel kuruldan sonra yapılacak transferler ve takımdan gönderilecek futbolculara çevrildi. Kaliteli futbolcular transfer edilerek taraftarlar ile bütünleşerek şampiyonluk yaşayacak Yılport Samsunspor'da heyecan en üst düzeyde.

Taraftarlar şimdiden sezon açılışını sabırsızlıkla bekliyorlar. Bu haftasonu çekilecek kura ile beyaz grup, kırmızı grup netleşmiş olacak. 
Bakalım Yılport Samsunspor hangi grupta yer alacak...

Gruplar netleştikten sonra 15 Temmuz'da Nuri Asan Tesisleri'nde topbaşı yapılarak kamp için Bolu'ya hareket edilecek. Daha sonra Samsun'a dönülerek 19 Ağustos'ta ikinci kamp için Erzurum'a gidilecek.

Bütün bunlar bu sezon şampiyon olmak için yapılacak. Ben bu köşemden taraftarlara bu takım şampiyon olur müjdesini şimdiden verebilirim. İnanıyoruz ve seninleyiz büyük Samsunspor!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR