İYİ YOLDAYIZ 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bu sezonda mücadele edecek olan Samsunspor, geçen gün çekilen kura sonrası beyaz gruba tekrar düşmüş olması bence sevindirici oldu. 

Neden diyecekseniz; geçen sezon bu grupta mücadele vermesi, gruba bazı takımların dahil olmasına rağmen birçok takımı tanıması açısından olumlu oldu. Bu sezon, geçen sezon yapılan hatalar tekrarlanmayacak. 

Samsunspor’un büyük ortağı Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, bu sezon ne pahasına olursa olsun bu ligden kurtulmalıyız mesajını verdi. Samsunspor’un efsane başkanı İsmail Uyanık, her gün Nuri Asan tesislerinde ziyaretleri kabul ederek transferleri de yakın takibine almış durumda. 

Genel menajerler Yücel Uyar, Mustafa Aztopal ince hesap yaparak sık dokuyup adeta cımbızla çeker gibi transferleri titizlikle gerçekleştiriyorlar. Şu ana kadar ciddi anlamda yapılan çalışmalar sonucunda Ferhat Çulcuoğlu, Guido Koçer, Gökhan Meral ve Caner Arıcı’yı renklerine bağladılar. 

Şu anda Samsunspor’da defans koridorunda işlem tamamlandı. Bana göre bundan sonra forvet, forvet arkası, sol iç, sağ iç mevkilerine transferler yapılarak transfer tamamlanmış olacak. Samsunspor’dan ayrılacak futbolculara ise kolaylık sağlanacağı belirtildi. 

Deneyimli teknik direktör İrfan Buz ve ekibi, 15 temmuz’da Nuri Asan tesislerinde futbolcularla bir araya gelerek çalışmalar resmen başlamış olacak. 19 temmuz günü 1. etap kamp için Bolu’ya hareket edilecek, böylece 2019-2020 sezonu başlamış olacak. 

Samsunspor bana göre iyi yolda, iyi yolda olmaya da devam edecek. Yükseliş sezonu olarak adlandırılan bu yılın şampiyonluk yılı olması ben ve taraftarlarımızın en büyük arzusu olacaktır.

Hoşçakalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR