SAMSUNSPOR'DAN ÖNEMLİ TRANSFERLER

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile çıkacak olan Samsunspor transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.. 

Kırmızı Şimşekler TFF 1.ligin tecrübeli sağ beklerinden Canber Arıcı'yı da renklerine bağlayarak önemli bir transfere daha imzasını atmış oldu. 

Geçen sezon bu ligi pek bilmeyen oyuncularla yola çıkıldı ve yolun sonunda zaferi göremedik.. 

Ancak Samsunspor geçtiğimiz sezon yaşanan hatalardan en iyi şekilde ders çıkardığını düşünüyorum. 

Yapılan transferlerde şuan tam anlamıyla dört dörlük ve özellikle forvet mevkisine alınacak oyuncular bu sezon takımda en büyük rol oynayacak futbolcular olacak.. 

Bu doğrultuda Samsunspor trasnfer komitesinin bir sol açık ve birde forvet mevkilerine flaş transferler yapacaklarını ümit ediyorum..

Lig fikstürü ile ilgilide değerlendirmede bulunacak olursam.. Kağıt üzerinde ve gerçekleşen transferler sonrası Samsunsporu zirvede zorlayacak 3 takım var.. Bunlarının başında gelen ekip geçen sezonki kadrosunu bozmayan ve kaliteli 3 transfere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor.. 

İkincisi ise geçen sezon şampiyon olarak 2.lige yükselen Hekimoğlu Trabzon.. Son olarakta transferde ağır ama sağlam adımlar atan Şanlıurfaspor.. 

Samsunspor ile birlikte bu 3 takım şampiyonluk yarışında bir birleri ile çekişeceklerini tahmin ediyorum.. Ancak bizim bu sezon rakiplere bakmaksızın her maça kazanmak ve özellikle iç sahada asla ve asla puan kaybı yaşamamamız gerek.. 

Deplasmanlarda ise kritik maçlardan puan yada puanlar kopararak ligin bitimine 1-2 hafta kala liderliği garantilemiş olmamız gerek.  Aksi taktirde 2.ligde gerçekleşen Play-offların ne derece zorlu ve kritik geçtiğine geçen sezon hepimiz açık bir şekilde şahit olduk.. 

50 yıldır takip ettiğim Samsunspor'un bu sezon şampiyonluğa ulaşarak camia ve taraftarıyla birlikte 1.lige ardından hiç beklemeden Süper lige çıkacağını umut ediyorum.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR