HEDEFE KİTLENDİK

TFF 2. lig beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor, kendi sahasında farklı kazanmaya devam ediyor. 

Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, lig maratonunun uzun soluklu olduğunu belirterek, sezon sonuna kadar bizim için de geçerli olarak her an her şey değişebilir diyerek, taraftarların takıma destek vermesini istedi.

Geçen hafta Kırklarelispor karşısında takımın jokerlerinden İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse, ilk 18’e alınmayarak 4-0 gibi farklı kazanmanın Samsunspor formasının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. İçerdeki maçlarda farklı kazanarak taraftarı Yeni 19 Mayıs stadına taşımak olmalı. 

Çıkacağı deplasmanlarda ise korkak olmayan, kontrollü futbol oynayarak maçları kazanması gerekiyor. Yılport Samsunspor’un bu hafta itibarı ile puan kaybetme lüksü kalmamıştır. Yönetim ve futbolcuların bu bilinçte olmaları gerekiyor., şayet bu takım şampiyon olacaksa….

Bu hafta sonu Yılport Samsunspor, çok önemli bir deplasmana çıkıyor. İnegölspor ile karşılaşacak olan kırmızı şimşeklerin bu takımı asla küçümsememeleri gerekiyor.

İnegölspor nerede, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım, onun için çok uyanık ve dikkatli olmamız gerekiyor. Yılport Samsunspor’un bu deplasmandan mutlaka 3 puanla dönmesi gerekiyor. Deneyimli teknik direktör İrfan Buz, bunun tedbirini alarak takımı ona göre oynatacaktır. 

İnegöl’den alacağımız galibiyet ve 3 puan ile yolumuza emin adımlarl devam etmek zorundayız. Bir an evvel içinde bulunduğumuz dipsiz kuyu 2. ligden Samsunspor’a yakışan yerde bulunmamız gerektiğine inanıyorum.

Mutlu ve esen kalın….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR