Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ŞİMDİ DE KARTAL AVINA ÇIKIYORUZ!

Büyük Samsunspor taraftarı, cumartesi günü akşam saat 19.00'da Türkiye’nin belli başlı kulüplerinden olan İstanbul ekibi Beşiktaş’la İnönü’de oynayacağımız son derece önemli bir maçımız var. Beşiktaş’ın bu seneki kötü formundan dolayı rehavete kapılmadan kendimizden emin, doğru bir kadroyla saha çıkıp, güçlü bir performans ortaya koyarak muhakkak 3 puanı almalıyız., yada en az bir puanla Samsun'a dönmeliyiz.

Evet tabiki de 3 puan almak öyle kolay değil maalesef Samsunspor’un başında son 4 maçtır ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadığım ve çözemediğimiz bir hocamız var. Hayırdır Hüseyin derseniz. Ey Markus Gisdol! Devre arasında transfer ettiğimiz iki önemli oyuncu olan Muya ve Raman niye oynamıyor? Samsunspor sahada niye son maçlarda Samsunspor gibi gözükmüyor? Bazı futbolcular hala niye Samsunspor armasına, camiasına yakışır oynamıyor.? Bak Markus hoca malesef ilk geldiğin günlerdeki gibisin yine ilk geldiğin gibi futbol oynatmaya başladın. Son 4 maçta 2 mağlubiyet, 1 galibiyet, 1 beraberliğimiz var. Üzülerek söylüyorum ki Samsunspor taraftarının asla hak etmediği bir sezon geçiyoruz. Umarım az akıllanır, dik kafalılığı bırakıp ders çıkarırsınız bizde böylece yine bi ara üst üste kazanan gerçek Samsunspor’u sahada tekrar görürüz.

img-20240412-wa0000.jpg

Ne diyelim, büyük SAMSUNSPOR taraftarları takımını puan tablosuna bakarak değil armasına bakarak sever. Büyük Samsunspor Taraftarı eminim ki cumartesi günü İnönü’de de kendisi için ayrılan yeri dolduracak, Beşiktaş taraftarının sesini bastıracaktır. Kesinlikle almamız gereken 3 puanı yada 1 puanı Beşiktaş’tan koparalım son haftaları eksiksiz tamamlayalım ki süper lig’e uzun bir aradan sonra merhaba dediğimiz bu inişli çıkışlı sezonu olabildiğince güzel bir sırada tamamlayalım ve önümüzdeki sezonun en büyük favorilerinden olmak için gerekli takviyeleri inşallah transfer cezamızda olmazsa yaz sezonunda yaparız ve önümüze bakarız diyorum.

Bakın SAMSUNSPOR’un hedefi orta sıralar değildir. Bir ortamda başarı ve puanlar varsa SAMSUNSPOR talibi değil sahibidir, beyler sözüm o ki artık aklınızı başınıza alın ve bu rezalet sezonu seneye sakın tekrarlamayın. BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARIYLA ligde el ele mutlu günlere, başarılara, kupalara, hatta AVRUPA’ya yürüyelim. Çünkü bizim inancımız tam yeter ki teknik ekip ve futbolcularında bizim çeyreğimiz kadar inancı ve eforu olduğunu görelim. Ve bu işi bu sezon kalan maçlarda dahil hayırlısıyla bitirelim.

Onun için diyorum öncelikle size çok güvenen ve inanan başkanımız Yüksel Yıldırım'ın yüzünü kara çıkarmayın.

Evet yazıma son vermeden evvel Allah yardımcınız vurduğunuz gol ve Ramazan bayramımız mübarek olsun diyerek hepinizi Allah'a emanet ediyorum kalın sağlıcakla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR