Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

GALATASARAY MAÇI BİTTİ ŞİMDİ ANTALYA ZAMANI

Şimdi bakıyorum bütün taraftarlarımız Taylan Antalyalı'ya inanılmaz kızıyor, kin kusuyor, nefret duyguları paylaşıyor aslında haksızda değiller zaten dün oyundan çıkarken de protesto edilmişti Taylan ama bunu sadece bu maça bağlamak yanlış olur.

Emre kılınç'a da ayrıca kızılıyor. Okan'ın yediği 2. Golden dolayı onada çok büyük tepki var bende şunu söylemek istiyorum kesinlikle haklılar.

Ben şahsen bu üç oyuncuyuda geldikleri günden itibaren eleştirenlerin başında geliyorum, nedenine gelince bu haftaya kadar birazcık Okan, azıcıkta Emre Kılınç olmak üzere bu isimlerin yanına Taylan'ı hiç katmıyorum çünkü Taylan bana göre geldiğinden beri sadece 3 maç doğru top oynadı diğerlerinde sahada bir varmış bir yokmuşu oynadı, onun için dün akşam ki maç ile ilgili bize Galatasaray'dan kiralık olarak geldiğini hiç konuşmak istemiyorum adam zaten bu formayı hiç bir yönüyle hak etmiyor arkadaşlar fazla söze gerek yok şu cendereden bi çıkalımda bak neler konuşacağız neler.

Gelelim Markus Gisdol hocaya sevgili hocam bu maçı bile bile sen Taylanı ilk 11'de başlatırsan ve çıkarırkende yuhlatırsan burada bir ekside size yazarım, niyemi bu adam zaten kiralık durumu sıkıntılı başlasana onun yerine Flavien Tait ile niye macera arıyorsun hoca, işte aslında en büyük suçluda sensin, ayrıca Bolayı kesmek de cabası oldu, birde oyundan defans çıkarıp, yine defans oyuncu sokman yokmuydu helal olsun sana Gisdol.

Kısacası Sözün Özü evet belki sıralamada Galatasaray bizim rakibimiz olamayabilir fakat sen süper ligde oynuyorsun aynı Fenerbahçe, Antalyaspor ve diğer takımlar gibi bal gibide rakibimizdir bilmem anlatabildim mi.? O nun için bu dersinede çok iyi hazırlanacaksın arkadaş.

Neyse bu konunun üzerinde şimdilik fazla konuşmaya gerek yok zaten konuşacaksak ta konuşulacak tek şey passolig cihazları bozulmasına rağmen stada girmek için canla başla savaşan ve büyük uğraşlar veren içeri girincede maç başından sonuna kadar takımını inanılmaz bir şekilde tüm varlığını ortaya koyarak destekleyen büyük Samsunspor Taraftarlarımızdır gerisi tefarruattır demek istiyorum.

Yazıma son vermeden evvel diğer konularıda Pazartesi akşamı saat 20.30'daki KLAS FUTBOL programımızda konuşmak dileğiyle diyor ve Antalyaspor maçında da 34 bin taraftarımızı maça beklediğimizi belirtmek istiyorum.

Kalın sağlıcakla.

Bir Sevdadır Samsunspor!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR