Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

ARTIK SON RAUNTLAR YAKLAŞIYOR BEYLER!

Merhabalar sevgili futbol severler ve kıymetli okurlarım.

Evimizde oynayacağımız Pendikspor maçı ile birlikte çok kritik periyodlara giriş yapacağız. Ligin bitimine 8 hafta kala kendimizi olabildiğince yukarılara ve düşme hattından olabildiğince yükseklere atmak istiyoruz. Ancak bunun için bu kritik periyodu iyi değerlendirmeli rakip fark etmeksizin önümüze geleni devirmeliyiz. Pendikspor ligde 19. sırada ve düşme hattından kurtulmak için Samsunspor maçını önemli bir fırsat olarak görüyorlar. SAMSUNSPORUMUZ ise ilk 10 hedefini sürdürüyor ve bu hedefe ulaşmak için Pendikspor’u geçmemiz gerekiyor.

Mutlaka yenmemiz gereken Pendikspor maçının ardından Beşiktaş’ın konuğu olacağız bizi orda da zorlu bir maç bekleyecek. O yüzden bu periyot çok kritik ve hedeflerimize ulaşmamız için aşırı önem taşıyor.

Markus Gisdol hocamız bu maça kendini ve takımı çok iyi motive etmiştir umarım. Sonraki haftaların önemini oyunculara çok iyi anlatmalı ama önce tabii ki kendisinin anlaması lazım zira son maçlarda yaptığı bazı akıl almaz değişikliklerle ve sahaya sürdüğü ilk 11’lerle bu periyodun çok kritik olduğunun farkında olamıyor bazen. Hocamıza şunu tavsiye ediyorum, bundan sonraki maçların öneminin farkında ol sevgili Gisdol, en iyi oyuncularla sahaya çık ki sonradan yaptığın değişikliklerde oyuna bir katkı sunsun. Kısacası SAMSUNSPOR gibi oynasın herkes.

Pendik geçilecek beyler bunun başka yolu yok, bu seneyi ne kadar iyi kapatırsak seneye o kadar iyi başlarız. Bundan sonraki maçların öneminden bütün futbolcuların haberi olsun. 8 hafta kala sakın aksilikler çıkmasın. Olabildiğince yukarılarda sezonu kapayalım ve sizlerden hiç bir şeyini esirgemeyen başkanımız Yüksel Yıldırım'ı da üzmeyelim.

Onlarca yıl aradan sonra merhaba dediğimiz Süper Lig’de bu sezon bize ders olsun. Önümüzdeki rakipleri de devirelim. Sezonu güzel bir pozisyonda kapayalım ve bir sonraki sene için rakiplerimize korku salalım.

Bizim şöhretimiz zaten bütün Türkiye’de biliniyor biz BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARIYIZ tek sorun siz bunun farkında değilsiniz ve bazen nedense bu büyük taraftara yakışır şekilde oynamıyorsunuz. Ama o günler geldiğinde siz de bu taraftarın verdiği desteğe karşılık verebildiğinizde karşımızda durmaya çekinecekler o zaman değil Türkiye sesimiz Avrupa’da yankılanacak inşallah.

HAYDİ BÜYÜK SAMSUN ŞEHRİNİN BÜYÜK TARAFTARI, kalan maçlarda iç saha-deplasman fark etmeden gidelim ve takımımıza destek olalım.

Takımının daha yukarılara çıkmasına yardımcı ol. Çünkü SEN SAMSUNSPORLUSUN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR