Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

GÜN GELİR DEVRAN DÖNER

Pazar öğlen biz SAMSUNSPORLULARIN heyecanla beklediği bir mücadele var: Samsunspor’umuz ile Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşma bizim için çok büyük önem ifade ediyor.

img-20240301-wa0001.jpg

Gisdol hocamız geldiğinden bu yana ligde en çok puan toplayan 3. Takımız ve puan tablosundaki yerimiz her hafta yükseliyor. Ligin başında galibiyete hasret küme düşmemek için oynayan bir takımken bir anda kendimizi ilk 5 içinde bulma fırsatını yakaladık.

Bizim için bu maçın ayrı bir önemi var çünkü daha önce Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda Antalyaspor ile oynadığımız Play-off finalinde Süper Lig hayallerimize veda etmiştik. Ancak gün gelir devran döner diyoruz bu statta oynadığımız ilk maçtan aldığımız hüzünlü mağlubiyetten yıllar sonra ikinci maç için geliyoruz.

img-20240301-wa0000.jpg

Takımımıza ve hocamıza güvenimiz tam. Oynanan oyundan son derece memnunuz ve her hafta daha da iyiye gittiğimizi görürüyoruz. Üstümüzdeki rakiplerimizle aramızdaki puan farkı çok az ve Başakşehir de onlardan biri. Başakşehir’i yenip hedefimiz olan daha üst sıralara tırmanalım.

BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI, İstanbul’da takımını yalnız bırakma Pazar günü bütün Samsunlular Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda olsun ve hep bir ağızdan Samsunspor’umuzu desteklesin, çünkü buna artık daha çok ihtiyacımız var, ayrıca keşke iki kulüp başkanları konuşup anlaşabilseler de, zaten bir türlü dolmayan stat da bizim dışarıda kalacak olan taraftarlarımız için 1000 kişilik daha ek kontenjan açılabilse süper olur diyorum.

Yazıma son verirken cumartesi akşamı sevdalarının peşine yollara düşecek olan büyük Samsunspor taraftarlarımızada Rabbimden canı gönülden kazasız, dertsiz, sıkıntısız, hayırlı,sağlıklı,huzurlu 3 puanlı yolculuklar diliyor ve kazamız Mübarek olsun diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR