Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BİZ NELER GÖRDÜK NELER BU KEZ DÜŞMEYECEĞİZ!

Yaklaşık 11 yıl süren süper lig hasretimizi çok şükür rekorları alt üst ederek bitirdik.

Maalesef lige istediğimiz şekilde giriş yapamadık ama sonradan gelen Gisdol hoca ile birlikte bir özgüven yakaladık. Tamda her şey istediğimiz kıvama geldi derken maalesef transfer cezası aldık.

Görünen o ki bazı kısım taraftarlarımız yine karamsarlığa bürünürken bazı taraftarlarımız hala birlik beraberlik içinde, işte bu noktada bizlere büyük iş düşüyor, bizler en kötü zamanda bile takımımızdan vazgeçmemişken şimdide asla vazgeçmeyeceğiz, çünkü SAMSUNSPOR varsa umut her zaman vardır.

Yani yıllar sonra dinen hasretimiz bir sene ile sınırlı kalmayacak, kalmamalı, o zaman diyoruz ki,şimdi değilse ne zaman.

Evet biz neler gördük neler, maddi sıkıntılar içinde boğuşan onca kulüpler süper ligde boy gösteriyorsa, özellikle taraftarı ve şehri ile büyük bir potansiyeli olan SAMSUN'umuzun Yüksel başkanımız ile tesis ve maddi olarak tüm sıkıntılarını çözen takımımız bu ligde her halükarda olmalı çünkü SAMSUNSPOR bir markadır beyler.

whatsapp-image-2023-12-27-at-16-09-08.jpeg

Evet Gisdol hocam bu takım yenilmesine rağmen Beşiktaş ve Pendik maçlarında umut verdi deplasman da Adana Demirspor'u güzel bir oyunla, Kasımpaşa'yı içerde net bir oyunla geçerken sizlere nasıl övgü yağdırdıysak Konya ve Alanya maçlarında o takımdan hiç ama hiç eser yoktu, onun için derhal kendinize gelip bu takımı tekrardan ateşlemeniz gerekiyor. Çünkü siz de bazı şeyleri bilerek ve öperek Samsun'a geldiniz haksızmıyım, ha derseniz ki tahtanın kapanması aklımdan hiç geçmiyordu deyip te enerjiniz bitip, tükendiyse lütfen bunu bizlere açık ve net bi şekilde anlatında bizde bari başımızın çaresine bakalım ve birbirimizi kandırmayalım sevgili Gisdol.

whatsapp-image-2023-12-27-at-16-09-08-1.jpeg

Evet Sayın. Fuat ÇAPA sizden de beklentimiz büyük, İkinci gelişinizin de hüsranla sonuçlanmaması adına derhal futbolcu ve teknik ekip arasında ki köprü görevini daha çok sağlamlaştırmak için hemen harekete geçmeniz gerekiyor. Çünkü bu süreçte futbolcular olumsuz anlamda nasılsa kulüp transfer yapamıyor bize muhtaç da diyebilir. Olumlu anlamda daha çok kenetlenip birlikte de olabilir. Sizin de sorumluluğunuz büyük içeride boy göstermeye gelmediniz her halde, başkanımız tüm yetkiyi size vermişti bunu da size hatırlatırım yoksa orada ne işiniz var demekten asla kaçınmam bilmem açıkça anlatabildim mi Fuat hoca.

whatsapp-image-2023-12-27-at-16-12-04.jpeg

Evet Sayın Başkanım size de bir açık çağrı yapmak istiyorum sizde en kısa zamanda Samsun'a gelerek acil eylem planını devreye sokmalısınız, takımın abileri ve kaptanları başta olmak üzere futbolcuların hepsi ve teknik ekibe, yönetiminden, basın emekçilerine, spor programcılarına varana kadar tek vücut birliktelik mesajı vermelisiniz ki şehri, taraftarları, tekrardan ayağa kaldırasınız. Bunu şampiyon olduğumuzda en iyi şekilde yaptınız şimdi de yapmalısınız.

Bir de sevgili başkanım sizi gerçekten seven birisi olarak lütfen sizden istirham ediyorum, asla ama, asla ayrıştıcı dil kullanmamalısınız. Eğer bu cendereden çıkacaksak hep birlikte, tek vücut olarak çıkacağız. Evet takımı 2. Ligden aldınız ve Süper Lig'e çıkardınız. Onlarca tesis kazandırdınız. Hatalarınız, yanlışlarınız oldu mu illaki oldu. Ama şu bulunduğumuz süreçte geçmişi konuşmanın hiç kimseye, ne size, nede bizlere asla faydası olmayacaktır onun için topyekün bir konjonktür oluşturup daha çok safları sıklaştırıp önümüze bakmalıyız ki bu işi birlikte bitirelim başkanım.

Evet büyük SAMSUNSPOR TARAFTARI takımımız kritik bir virajın eşiğinde sizler her daim bu takıma içerde dışarda her zaman destekleyip sahip çıktınız. Artık hata aramanın zamanı değil birlik ve beraberlik zamanı ayrıca taraftar gruplarımızın ortak bildirisi ve başkanımızın aldığı kararlarda tam yerinde isabet olmuş, yani nokta atışı diyebiliriz, işte tamda bizlere düşen hep destek tam destek verip takımı önce ligde tutup sonra Süper Lig'de kalıcı hale getirmektir. Sonra öz eleştirimizi hatalarımızı sonuna kadar konuşacağız.

O zaman diyoruz ki şimdi değilse ne zaman.

Biz neler gördük neler.

Haydi büyük SAMSUNSPOR TARAFTARLARI.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR