SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR?

Ligin başlamasından bugüne kadar her geçen hafta düzelmesi gereken Samsunspor, aksine, tam tersi geriliyor.

Bu gidişin sorumluları vicdanen rahatlar mı? istedikleri bu muydu? İstediklerini yarattılar ki hiçbir önlem almaya çaba sarf etmiyorlar. Bomba diye transfer edilen son dakika kazıkları elimizde patladı ama yalan değil adamlar harbi bombaymış...

Yalnız şu an şokta olup şaşkınlığını atamayan cefakar taraftar bunun hesabını bir gün o stat da sorar. Bu takımı bu hale düşürenlerden o tribünler inlediği zaman diyecek sözü olan var mı? Bilet fiyatlarında inat eden yönetim ne verdin de taraftardan ne istiyorsun?

Aldığın topçular fiyasko, getirdiğin hoca düşmüş içerde dışarda 1 puanın peşine. Oyun okuma yok, oyuna yerinde bir hamle yok… Alınan bu emekli topçuların kaprislerini çekmeye mecbur musunuz?

Samsunsporu yok etmeden gereken önlemi bir an önce alıp şu tribünler inlemeden taraftarla barışın ;vakit geçiyor…  Görünen köy kılavuz istemez, Samsunspor dibe demir atmaya gidiyor. Başaramıyor beceremiyorsan işi erbabına bırakıp gideceksin. Bu taraftarın günahını vebalini almayacaksın. O gariban taraftarın bir maça gelmesi gitmesi 50 TL.  Sanayide çırağın haftalığı en fazla 150 TL .Başka söze gerek yok… İşi bilmiyorsan bilene bırak sözünü sizlere sunuyorum.. İstanbulspor maçında görüşmek üzere.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR