TARAFTARIN HAKLI İSYANI

 

    Takımımızın yanında bu hafta elazığdaydık. Elazığ taraftarının şehre girişimizden çıkımışa kadar göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederiz.

    Samsunsporumuz her zaman olduğu gibi bilindik bir kadroyla müsabakaya başladı. Sakat olan ahmet burakın yerinde mustafa sevgi, kırmızı kart cezalısı abdülkerim yerine de fatih oynadı. Rüzgarında etkisiyle ilk yarı saldıran bir samsunspor sahadaydı ama Forveti olmayan takımın saldırmasından ne kadar keyif alabilirdik ki. Forvet olarak transfer ettiğimiz göksü kardeşimizi, Osman hoca yine ilk 11 de sahaya sürerek Taraftarın önüne atmada başarılı oldu gene Samsunsporumuz sahada bu kadroyla eksik oynuyor ama hocamız bunu bir türlü anlayamıyor ne yazıkki.. 


Bu kadroya adiloviç neden transfer edildi.Bu kadroya sol kanat için caner koca neden transfer edildi. Sahanın belkide en iyisi olan vedat anlam veremediğimiz şekilde oyundan alınarak yerine yine etkisiz bir elaman lumu eklendi ve samsunsporumuz sahada 9 kişiye düştü belkide.. Osman hoca taraftarla uğrasmak yerine kadroyu doğru kurmakla uğraşırsa daha iyi olacak.Şimdi takımımızı zorlu 5 hafta bekliyor. Bunlardan 3 ü kendi sahamızda 2 si deplasmanda olması belkide bizim için faydalı olabilir. Fakat golü kim atacak o konuda karar veremedik.Bari murat gürbüzerol forvet oynasa.Çünkü forvet elemanından daha fazla gole sahip takımda.


    Şimdi elazığ deplasmanına tekrar dönmek istiyorum. Taraftarımız gece gündüz demeden, ailesiyle geçireceği hafta sonundan vazgeçerek cumartesi gecesi düştü elazığ yollarına. O taraftarda bilirdi ailesiyle zaman geçirmeyi. Ama Samsunspor aşkı ağır bastı, dayanamadı bindi arabaya... 1300 km yol yaptı bazıları hiç uyuyamadı bile.


Adanademir deplasmanında otele alınmadığı için, elazığda oteli ziyaret etmekten vazgeçip şehir turu atıp stada geçti. Maç öncesi takımını tribüne çağırıp ne olursa olsun biz sizin arkanızdayız dedi. 50 kişi maç boyunca takımına sesi kısılana kadar desteğini esirgemedi. Ama işler yolunda gitmiyordu. Hani demiştik ya göz göre göre goksuyu taraftarın önüne atıyor hoca diye aynen öyle oldu. Göksü cıkarken artık taraftarlar yuhladı ki esas o yuh sesleri hocayaydı. Oyuncunun suçu yok cünkü oynatan kişi belli.


10 kişi kalmış rakibe karşı bile hatalı değişikliklerle kalelerine gidemiyorsak ortada bir sorun var demektir. Karşılaşma biterken taraftarlarımız Osman Hocayı istifaya davet etmiş bir kişide küfür ve hakaret benzeri harekette bulunmamıştır. Fakat Osman Hoca tribüne elini kaldırarak yazıklar olsun tüü size tarzında bir hareketle yere tükürme gibi bir davranışta bulunmuştur. Birebir maç sonu gelişen olayların içinde olarak bunları yazıyorum. Maç sonu ise Osman hoca sezon sonu bırakacağını açıklamış. Masaya yumruğunu vurarak Samsunspor taraftarını kullanarak  yerin dibine sokmaya kimsenin hakkı yoktur. Unutulmamalıdır ki bu kulube gelen hiç kimse kalıcı değildir. Kimsede Samsunspordan üstün değildir. Samsunda sağlıkla ve Samsunsporla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR