TARAFTAR FARKI

                Samsunspor taraftarı sosyal medya üzerinden birliktelik mesajları vererek basladı haftaya.Önce sen yoksan 1 kişi eksiğiz dedi,sonra her gelen yanında birini getirsin dedi ve öylede oldu. Maçtan bir gün önce yine taraftarlar iş birliği yaptı ve stadı temizleme çalısmalarına birbirlerini davet etti.. Maç günü geldi çattı ..


Önce tesislerde toplandık takıma moral vermek için meşalelerle stada uğurladık.Sonraysa maraton tribününü ve kapalı tribünü doldurduk..Böyle bir güzel atmosferde Samsunsporumuz istekli başladı karşılaşmaya.Sağlı sollu ataklarla yüklenirken kone yerde kaldı ,hakem bunu es geçti fakat hemen peşine hasan ceza sahasında düşünce ,karşılasmanın hakemi penaltıyı gösterdi.Yeni transferimiz kevin brands 2.macında ilk golunu atıp takımını öne geçirdi.Ataklarımız hiç kesilmedi.Sezonun en rahat maçını oynadık .Malatya ya murat gürbüzerolun hatasıyla bir pozisyon verdik net olarak.


Anlayacağınız transfersiz samsunspor ,osman hocayla beraber ayağa pas yapmayı hücüma pas yaparak kalkmayı öğrenmişti ve biz oynanan oyundan memnunduk.Şimdiyse transferli bir samsunspor hem en güclü rakiplere karşı topa hakimiyeti hiç kaybetmiyor ,hem atak yapıyor ve en önemliside gol atıp kazanmasını biliyor.Bu hafta galiba herkes Samsunspor un oynadığı oyundan memnundur .Fakat Osman hocamıza söylemek istediğim birşey var.. Lütfen koneyi pas yapma konusunda uyarın,daha fazla gol pozisyonuna gireceğimiz yerde kone pas vermek yerine şutu tercih ediyor..Eğerki bu  karşılaşmada bunu yapsaydı belkide malatya tarihinin en ağır mağlubiyetini alacaktı samsunda...


Şimdi önümüzde bir milli maç arası var ve takımımız bunu pazar günü sahasında giresunsporla hazırlık maçı oynayarak geçirecek.Bu dönem bizim için bir avantaj.Takım 2 haftalık zaman içinde daha oturacak ve inanıyoruz ki Samsunsporumuz sivastanda puan yada puanlarla dönecek.


Şimdi iş yine taraftarımıza düşüyor..Biz takımımızın yanında sivas deplasmanında olacağiz..Peki ya siz Büyük Samsunspor taraftarı sizde takımınızı sivas deplasmanında yanında olacak mısınız?
Samsunda Samsunsporla kalın..Herkese hayırlı haftalar dilerim...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR