Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

HIRS VE KAZANMA ARZUSU

          Uzun bir zamandır ne kenar çizgiden gelen bir ortayı gördü bu taraftar, ne de bu ortaya kafa  vuran topçuyu ve gol yemeden atılan üç golü. Daha maça başlamadan önce belliydi takımın hırs ve arzusu. Hakem BİTİGEN daha düdüğünü ağzına getirmeden fırladılar rakip sahaya Kevin ve Göksu.  Bu yüzden bir kez daha başlatma zorunda kaldı oyunu hakem. Haftalardır kaleye şut atma sayısı 4-5 geçmeyen bir takımın, ilk yarım saatte kaleye attığı şut sayısı 8..


           Kaptan olarak sahaya çıkan N’diaye 1 ve 2 nci bölgenin, Hasan 3 ve 4 ncü bölgenin maestrosu olmuş gibiydiler. Ortanın sağ ve solunda adeta bir asker gibi savaşan Kone ve Vedat, oyundan çıktıkları ana kadar ileri geri  koşup, posizyon hazırlayıp, pozisyona girdiler.  Kone’nin  maçın sonlarına doğru orta alanda kaptığı topla yaptığı dripling sonucu  kaleciyi de geçerek topu  ağlara bırakmasını ayakta alkışladık.


           Bu hafta kazanılan üç puanın değeri o kadar önemli ki,  motivasyon, moral, en önemlisi  taraftarın ve şehrin güveninin kazanılması bu  takımı daha iyi yerlere getirecek sanırım.  Taraftar  takıma olan güvenini,  Yönetim ve TUTU’yu alkışlayarak gösterdiler. Kim ne derse desin, takımın bu zor günlerinden aydınlığa çıkmasını sağlamak için  büyük bir çaba harcayan spor bakanı A.Çağatay KILIÇ’ın da hakkını vermek lazım.


          Diriliş meşalesini maç öncesi tesislerde yakan ve bunun devamını stadyumda doksan dakika susmayan ve şovlar yapan büyük on ikinci adam  hakkında ne yazsam boş, onlar hakkında övülecek yazılar buralara sığmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR