Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

SAVAŞLAR BİLE TAKTİK VE SİSTEMLE KAZANILIR

          İyi oynamadan alınan net bir skor 3 - 0. Osman hocanın maç sonrasında yaptığı açıklama;  ''Bu saatten sonra takımdan  mükemmel oyun ve taktik - sistem beklenemez. Savaşarak ve mücadele ederek atılan gollerle alınan puanlar bizi ligte bırakır.''


  Eee !!. sayın hocam o zaman sormazlar mı? '' Senin ne işin var bu takımın başında..'' diye...

6 sı içerde, 6 sı dışarda toplam 12 haftamız var.  12 x 90 = 1080 dakika, yani 18 saat. Hocam sizin bu saatten sonra dediğiniz tam 18 uzun saat....

Sayın hocam bilmenizi isterim ki, '' Savaşlar bile taktik ve sistemle kazanılır.''

         İlk  devrede çok dikkatimi çeken bir olay vardı, 12 - 10 - 2016 tarih itibariyle takımın başında sahaya çıkan Osman hocam, hakemin başlama düdüğü ile birlikte kulübeden fırlar, doksan dakika taç çizgisinin yanından motivasyonunu gösterirdi. Ama bu haftaki Bolu maçında tam 10 dakika boyunca kulübede sessizce oturdu.. Zaten takımda ilk 45 dakika sahada varmıydı, yokmuydu anlayamadık.. Umarım ileriki günlerde veya  haftalarda bunun kokusu çıkmaz.

         Mutlak üç puanın alınması gereken bu hayati maç öncesi herkesin beklediği, oyun sistemi, taktiği ve en önemlisi kadro tercihleri hatalı olan Osman hocaya devre sonunda bazı taraftarların gösterdiği tepkiyi bende haklı buluyorum.. 

Haftalardır Kenan ve Göksu'nun kötü performansları konuşulmasına rağmen, Osman hocanın hala bu topçulara şans vermesi ve 4 ncü bölgede yüzü kaleye dönük oynayabilen,  boş koşular atarak alan boşaltabilen tek topçusu  Kevin'ı kulübede oturdursa haklı olarak ben de taraftarlar gibi tepkimi elbette gösteririm.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR