Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

HER ŞEYE RAĞMEN

 

                        
         Dile kolay onüç ay, evet onüç ay boyunca deplasmandan nihayet üç puanla dönmeyi başardık. 90 dakika boyunca onbirkişi olan bir futbol takımını on kişi oynatan Osman hocaya rağmen !!

 Sakatlıklar nedeniyle, dörtlü defansda yaşayacağımız sıkıntıları bir hafta boyunca tahmin etmeye çalıştık. Sol bekte kim olacak, ikili stoper de kim oynayacak. Osman hoca defansın soluna Abdulkerimi  yerleştirip , Stoperleri de Ercan - N'diaye olarak belirledi. Tek forvet olan Kone'nin arkasına da haftalardır eleştirdiğimiz Göksu' ya görev verdi. Ortanın sağında Formda olan Murat, ortanın solunda taraftarın merakla beklediği Lumu !!. 90 dakika  boyunca 1 - 2 topçu hariç diğer oyuncuların verdiği çaba, gösterdikleri hırs ve mücadele takdire şayandı....

Haftalardır defansın solunda görev yapan Burhan varken, bu mevkiye stoperden alıp yerleştirdiği Abdulkerim'in koridor olmasına aldırmadan maç sonuna kadar bu mevkide eriyip bitmesine neden olan, sahada kaldığı süre boyunca hiç bir varlık gösteremeyen ve görmediğimiz, göremediğimiz Göksu'ya göz yumarak, bu kadar önemli bir maçta adeta sahada 10 kişi oynamamıza neden olan sayın Osman hocamın şapkasını önüne koyup biraz düşünmesi lazım.  Bir ve ikinci bölgedeki gereksiz topla oynama yüzdemiz 80' leri bulurken halen buna bir çare ve yol bulamayan Osman hocamın takımda ki geleceğini, sanırım 65 de yaptığı  Lumu - Gökay değişikliği belirledi....

 Gökay'ın oyuna girmesiyle orta alandaki üstünlüğün tarafımıza belirgin bir şekilde geçmesi,  ataklarımızın daha etkili olmasına neden oldu. Ve bunun karşılığını da yine Gökay'la 75 de gördük.( 0 - 1 )  

Osman hocanın kadro seçimine her zaman saygılıyız. Maç süresince aksayan bölgeye ve yürüyen topçuya göz yummadığı sürece bu şehir kendisinin yanında olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR