Direkler 3 puana izin vermedi

Samsunspor tam üç kez direklere takıldığı Adana Demirspor karşılaşmasında bir puana razı oldu. Kırmızı Şimşekler baskılı başladı Adana Demirspor karşılaşmasında savunmanın inanılmaz hatası nedeniyle kalesinde gördüğü gol sonrası soyunma odasına 1-0 mağlup girdi.

İkinci yarıda rakibin bol paslı oyunu demoralize etmesine izin vermeyen Samsunspor mücadelenin son anına kadar beraberlik sayısı için Adana Demirspor kalesinde gol aradı. 25 bin Samsunspor taraftarının büyük istek ve arzusu sonrası kırmızı beyaz takım aradığı golü uzatma dakikalarında Dimata ile buldu.

Maçın ilk yarısında Marius ile direklere takılan kırmızı beyazlar uzatmanın da uzatmalarlarında yine direkleri geçemeyenler bir puana adeta futbol şansızlığın nedeniyle razı oldu. 19 Mayıs stadyumuna akın eden Samsunspor taraftarları temposu yüksek ve coşkulu Samsunspor’u izlemekten her ne kadar büyük keyif alsalar da kale direklerine geçememleri nedeniyle sahadan bir puanla ayrılmak herkesi üzdü.

Samsunspor’un artık bu maça takılı kalmayarak İstanbul deplasmanında karşı karşıya geleceği Kasımpaşa mücadelesine odaklanması lazım. Dirençli rakibi karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılması halinde Samsunspor küme düşme hattı ile arasındaki olan bağlantıyı tamamen kopararak yeni sezon hazırlıklarına başlaması gerek.

Samsun’un en büyük markası olan Samsunspor’la ilgili hafta içerisinde yaşanan yeni gelişmeleri sizlere aktarmak üzere bir sonraki köşe yazımla görüşmek dileğiyle..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR