Samsunspor Pendikspor’un gözüne kestirdi

Sezonun ikinci yarısı ile birlikte Süper Lig’de güzel bir ivme kazanan ve küme düşme hattından kendini kurtaran Samsunspor lige verilen arada alt lig takımlarından Çorumspor ile kozlarını paylaştı..

Bugüne kadar kadroda pek forma şansı bulamayan özellikle yabancı futbolcuların Çorum maçında sergilediği performans herkes tarafından takdirle karşılandı..

Alman teknik direktörü Markus hocanın takımı her fırsatta sihirli bir dokunuş yaptığını milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bir kez daha görmüş olduk..

Yedek kalan futbolcuların yeniden forma bulma umuduyla gerek antrenmanlarda gerekse sonradan oyuna dahil olmalarında bu olumlu gelişmeleri hep beraber görüp yaşayacağız.

Pendikspor maçına en iyi şekilde hazırlanan Samsunspor’un bu karşılaşmadan bol bol bir galibiyet çıkaracağını düşünüyorum ..

Bu maçtan alınacak üç puan hem takıma moral verecek hem de tehlike hattından yeniden uzaklaşmamız için bizlere ilaç olacak …

Bu duygu düşünce içinde Samsunspor’a gönül veren cefakar taraftarları bundan önceki maçlarda olduğu gibi Pendikspor karşılaşmasında da tribünleri doldurarak takımlarına destek olmaya davet ediyorum…

Samsunspor unutmayalım ki taraftarı ile birlikte her zaman daha coşkulu ve istekli bir futbol oynuyor ..

Bu nedenle PendikSpor karşılaşmasında herkesi 19 Mayıs Stadyumu‘na tek yürek olmaya davet ediyorum.. Bir sonraki köşe yazında görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR