Seni kim tutabilir Samsun'um?

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, son haftalardaki yüksek performansı ile göz dolduruyor. Muhteşem taraftarların desteği ile büyük işler başaran Kırmızı Şimşekler, her hafta üzerine koyarak, güzel futbol sergilemeye devam ediyor ve bunun sonucu olarak da kazanıyor.
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Biz takım ruhunu ve gücünü o muhteşem taraftarlardan alıyoruz. Başarımızı da onlara borçluyuz." dedi.
Geçen cuma akşamı kuvvetli rakibi Çaykur Rizespor'u dize getiren ve 3-0 gibi net skor elde eden Kırmızı Şimşeklerin keyfine diyecek yok.
Samsunspor bu haftada pazar günü saat 13:30'da yine Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Başakşehir FK'ya konuk olacak.
İstanbul'dan da "Yenemezsen yenilme" taktiği ile 1 puan daha alsa değme bizim keyfimize derim. Bana göre Markus Gisdol, Başakşehir'e de bir sürpriz yapabilir. Rakiplerine korku salan Gisdol, takım olma yolunda büyük yol kat etti.
Samsunspor olarak düşmeyi rafa kaldırdık. Biz bu saatten sonra ilk 5'in arasına nasıl gireriz hesabı yapıyoruz. Takım olarak çok koşuyor, iyi mücadele veriyor, sahada ayak basmadık yer bırakmıyor ve daima savaşıyoruz.
Herkes hizaya geçsin! Yılport Samsunspor geliyor.
Bu güzellikler içerisinde bir dahaki köşemde görüşmek üzere esen kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR