Böyle geldi böyle geçiyor

Trendyol süperlig de mücadele eden kırmızı şimşekler artık yavaş yavaş adım adım kritik haftalara doğru ilerliyorlar. Ligin boyu kısaldı. Şuan da 36 puanda olan ve hala tehlike çemberi içerisinde bulunan Yılport Samsunspor, seçim dolayısıyla ertelenen maçı bu hafta içi perşembe günü 20:30'da oynanacak.

Bu müsabaka Yılport Samsunspor için büyük önem arz ediyor. Mutlaka kazanması gereken bir maç. Bunun için muhteşem Yılport Samsunspor taraftarına ihtiyacımız var. Bu taraftarların verecekleri destek ile sahada savaşacak olan futbolcularımız maçı kazanarak alacakları 3 puan ile inanın bana rahat bir nefes almış olacaklar.

Milli ara dolayısıyla verilen bu zamanı iyi değerlendiren Yılport Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol çalışmalarına hiç ara vermeden devam etti. Takip ettiğimiz antrenmanlarda takım içerisindeki futbolcuların hırs ve inatları bana göre bu maçı kazanacağının sinyalini vermiş oldu.

Zor günlerden zor süreçten geçiyoruz. Her maç bir final havası içerisinde geçmesi lazım. Bunun için de futbolcular dinlenik, dinç ve diri olmak zorundalar. Kısalan ligin boyu dülme hattındaki takımları telaşlandırarak daha saldırgan hale getiriyor.

Üst tarafta da şampiyonluk ve avrupa kupası dolayısıyla kıyasıya bir mücadele devam ediyor. Şakası yok. Puan aslanın ağzında. Al alabilirsen. Ben takımıa güveniyorum. Pendikspor'u rahat geçecek daha sonraki hafta da deplasmanda güçlü Beşiktaş spora karşı iyi mücadele vererek puan veya puanlar alarak üst sıralarda yerini korumaya çalışan bir Samsunspor bekliyorum.

Dengespor yazarı olarak bu güne kadar sizlere en doğru haberleri iletmenin mutluluğnunu yaşıyorum. Ben Turan Özön olarak lig sonuna kadar sizlere Samsunpor'la ilgili haberleri en doğru ve net şekilde iletmeye devam edeceğim. Dengespor servisinde bulunan arkaşlarla birlikte mutlu sona erebilemek için birlik ve beraberlik içerisinde sizleri mutlu etmeye çalışacağız. Bir dahaki köşe yazımda görüşmek üzere esen kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR