Gisdol Böyle İstedi

Samsunspor kendisi gibi düşme hattından bir an evvel kurtulmak isteyen rakibi Ankaragücü’yle önceki gün 19 Mayıs Stadyumu’nda kozlarını paylaştı ..

Kırmızı Şimşekler de kart cezalısı olan Drongelen ve Marius’un yoklukları bu karşılaşmada iyiden iyiye hissedildi..

Ancak bu iki önemli eksiye rağmen sahada mücadele eden tüm futbolcular tribünleri dolduran taraftarların yoğun desteği sonrası müthiş bir mücadele örneği sergileyerek sahadan üç puanla ayrılmasını bildi ..

Özellikle orta saha ve hücum anlamında inanılmaz işlere imza atan Samsunspor Spor Takımı’nın bu denli iştahlı oynaması elbette alman çalıştırıcı Markus Gisdol’un Maharetinden geliyor..

Son derece kritik olan bu karşılaşmadan sahadan galibiyetle ayrılmak büyük sevince neden oldu..

Ancak ligde henüz her şey bitmiş değil .. Hatayspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp istikrarlı performansımızı ara vermeden aynı disiplin ve istek arzuyla devam ettirmeliyiz..

Futbolcusu teknik heyeti yönetimi ve taraftarıyla Süper Lig’in ikinci yarısına adeta damga vuran Samsunspor’un ligi en kötü ilk sekizin içerisinde bitireceğini düşünüyorum..

Hatayspor maçında da Samsunspor taraftarları yine kendilerine ayrılacak deplasman tribünü tamamen doldurarak takımlarının bu kritik karşılaşmadan puan Yada puanlarla ayrılması başrol oynayacaklar eminim..

Maç maç ilerleyerek her karşılaşmadan puan ya da puanlar çıkarma felsefesi ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz ..

Başarılı alman çalıştırıcımız Markus Gisdol ileride bir an önce yeni sözleşme için masaya oturulması gerek olduğunu düşünüyorum.. bir sonraki köşe yazında görüşmek dileğiyle.. sağlıcakla kalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR