Samsunspor hakem kurbanı

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren Yılport Samsunspor, çıktığı önemli İstanbul deplasmanında ne yazık ki hakem kurbanı oldu. Orta sahada ikili mücadeleye giren Marius'un rakibine yaptığı faul, VAR kontrolünün ardından kırmızı kartla sonuçlandı.
Takımın başında 10 kişi kalan Yılport Samsunspor, o dakikaya kadar rakibi üzerine pozisyonlar yakalayarak gol alanlarında başarılı olduysa da istenilen gol gelmedi.
10 kişi kaldıktan sonra Samsunspor oyunu kendi alanında kabul ederek kontra ataklarla gol araması bana göre işe yaramadı.
Takımın 10 kişi oynaması futbolcuları psikolojik olarak etkilemiş oldu.
Yılport Samsunspor ikinci yarıya Soner ve Alim değişikliği ile başladı. Samsunspor ceza alanında futbolcumuza yapılan faulü VAR'ın uyarısına göre gol olarak sayması da büyük bir hata oldu.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen, sahada 10 kişi mücadele etmesine rağmen ezilmeyen Samsunspor, Fatih Terim stadında taraftarın tribünü doldurup sevdalarına vermiş oldukları destek ile beraberlik arasa da sonuca ulaşamadı.
Teknik adam Gisdol son koz olarak oyuna Fofana ve Muja'yı oyuna dahil etse de beklenen golü getiremedi.
Sonuç olarak İstanbul'da Yılport Samsunspor orta ve VAR hakemlerinin kurbanı oldu. Ve ne yazıktır ki mutlak puanla döneceğimiz maçtan 1-0 mağlup ayrıldık. Şimdi dertlenip ağlamanın zamanı değil. Önümüze bakalım.
Bu hafta pazar günü saat 16:00'da kendi saha ve taraftarımızın önünde karşılaşacağımız Ankaragücü MK maçına odaklanalım.
Çıkışımızı sürdürmek için o muhteşem taraftarların desteğini arkasına alarak galip gelecek olan Yılport Samsunspor çıkışını devam ettirecektir.
Bir dahaki yazımda görüşme üzere. Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR