Nedir bu hakemlerden çektiklerimiz!

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Kırmızı Şimşeklerin son haftalardaki çıkışına İstanbul'da ne yazıktır ki hakemler "Dur" dedi.


Fatih Terim Stadı'nı dolduran yüce Samsunspor taraftarları takımlarından galibiyet bekliyorlardı. Oyunun başında 10 kişi devam etmek zorunda kalan Yılport Samsunspor, ilk 15 dakikadaki başarılı oyununu ne yazıktır ki golle taçlandırmadı.


Noksan olmasına rağmen iyi direnç gösteren Yılport Samsunspor, İstanbul'da hakemlere kurban gitmiş oldu. Şimdi soruyorum sizlere, bu hakemlerle bu lig biter mi?


Bizim ceza alanımızda futbolcumuza yapılan faul sonrasında atılan gol VAR hakeminin uyarısı ile kabul gördü.
Bu hakemler daha önceden Yılport Samsunspor'u mağlup ettirmeye anlaşmışlar gibi geldi bana.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise protokolde maçı izleyenler arasındaydı. Oda bir başkan olarak yapılan haksızlıklara isyan etti.


Bu yenilgiler dünyanın sonu değil, önümüze bakalım.
10 Mart Pazar günü saat 16:00'da kendi saha ve taraftarımızın önünde Ankaragücü MK takımını mağlup ederek çıkışımızı sürdürmek zorundayız.


Yarınlar senindir Yılport Samsunspor. Koş, savaş, mücadele et, parçala ve Ankaragücü'nü mağlup et. Ankaragücü maçında da Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nu doldurarak hep destek, tam destek göstereceğiz.


HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR