Vur rakibine kal ligde

Trendyol Süper Lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler, bugüne kadar topladığı puanlarla 38 puanla 12. sırada bulunuyor. Bu hafta sonu cumartesi akşamı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda saat 19:00'da önemli rakip Adana Demirspor'u konuk edeceğiz.

Şu ana kadar taraftarlar maça büyük ilgi gösterdiğini ve biletlerin hemen hemen hepsi tükendi.

Böylesine önemli bir karşılaşmada başarılı teknik adam Markus Gisdol, işi buraya kadar getirdik, bundan sonrası kendi evimizde oynayacağımız Adana maçını alarak ligde kalmayı garantilemiş olunacağını ifade etti.

Deplasman ve iç sahada sevdaları Samsunspor'u hiç yalnız bırakmayan fedakar ve cefakar taraftarlarımıza bu köşemden bir kez daha teşekkür ediyorum. Samsunspor'un yolculuğunda bu puanları toplamasında sizlerin önemi çok büyük, bunu farkındayız. Taraftarsız bir takımı hayal etmek bile istemiyorum. Bizim taraftarımız hem iç sahada hem de dış sahada sevdalarına verdiği destek ile takımlarını en üst sıralara taşımışlardır.

Burada bir konuyu daha belirtmek istiyorum. Başarılı Alman Hoca Gisdol'un da takım üzerindeki etkisi çok büyük oldu. Adeta takıma Alman ekolünü aşılayarak hem iç hem de dış sahada aldığı puanlarla bizi tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. Böylece de büyük bir çıkış sağlamış olduk.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a da teşekkür ediyorum. Beşiktaş maçında tribünde yerini alarak takıma verdiği destek çok önemliydi.

Bizim için önemli ve son durak olarak Adana Demirspor maçını görüyorum. Kendi evimizde galibiyet alıp puanımızı 41'e çıkarmamız çok güzel olur. Bizim yolumuz açık olsun, alttakiler ne yaparsa yapsın diyorum.

Denge Spor olarak sizlere bugüne kadar Samsunspor'u iyi anlatmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da kalan maçlarda takımımıza desteğimizi tam olarak vererek sizleri aydınlatacağız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR