Tatsız tuzsuz 1 puan

Samsunspor kendi evinde küme düşme hattında yer alan Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyaz renklere gönül veren cefakar Samsunspor taraftarları her maç olduğu gibi bu karşılaşmaya da hafta içi oynanmasına rağmen büyük ilgi gösterdiler..

Herkes Samsunspor’un maçı hızlı başlamasını ve ilk dakikalarda golü bulmasını beklerken kırmızı şimşekleri adeta sahada bir ip geriye doğru çekiyordu. Rakip Pendikspor, Samsunspor'a nazaran sahada ne yaptığını bilen ve topa daha fazla sahip olan takım rolünü üstlendi.

Samsunspor ise özellikle karşılaşmanın ilk devresinde daha çok rakibini bekleyen mi kontra ataklarla Pendikspor kalesinde pozisyon arayan taraf oldu. Mücadelenin ilk devresindeki akıllarda kalan en önemli pozisyon ise Pendiksporlu futbolcu Umut Nayir’in Samsunspor kalecisi Okan koçuk’a yaptığı faul pozisyonu oldu. Sokak kavgasında dahi yapılmayacak derecede sert ve ağır bu pozisyon sonrası maçın orta hakemi Mahmut Şimşek Pendiksporlu futbolcuya kırmızı kart göstermesi gerekirken sarı kartla cezalandırması herkes tarafından büyük tepki topladı..

Maçın ikinci yarısında ise Samsunspor biraz daha kıpırsansa da bir türlü beklenilen ve istenilen gol pozisyonlarını yüzde yüz bir şekilde yakalayamadı. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız Pendikspor karşılaşmasında orta hakem Bahattin Şimşek’in de büyük rol oynadığı bu 90 dakikada ne yazık ki sahadan bir puanla ayrıldık..

Rakibi mağlup ederek küme düşme hattına temelli itmek ve kendinin ise alt sıralarla olan bağlantının tamamen koparmak adına üç puan çok ama çok işimize yarayacaktı. Göz göre göre kaybettiğimiz iki puanı umarım sezonun son haftaları yaklaşırken aramayı.

Bu ayrıntıya da değinmeden olmaz… ilk canının son anlarında hakem bahattin Şimşek yapılan faul sonrası Pendiksporlu futbolcu Umut Nayir’e kırmızı kart gösterseydi belki de Samsunspor istediği aradığı pozisyonları bir kişi eksik olan rakibi karşısında çok daha rahat bulabilirdi..

Bu kaybedilen bir puanda her ne kadar futbolcuların beklenen performansı verememesi etki etse de ortakken bahattin Şimşek’in bütün taktir aktarını Pendikspor tarafından kullanması da gözlerden kaçmadı .. Alman teknik direktör Markus Gisdol’un futbolculara gereken uyarıyı yapacağı inancıyla Beşiktaş maçında daha etkili daha istekli ve arzulu bir Samsunspor izleyeceğimiz inanıyorum..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR