Ne istedin de vermedik Samsunspor'um!

Trendyol süperlig de mücadele eden Yılport Samsunspor kritik haftalara doğru ilerliyor. Ligin boyu kısaldı. Biz hala tehlikeli bölgede bulunyoruz. Bu bölgeden çıkmak ve kurtulmak için düşme hattının dışında bulunmak için bu hafta perşembe günü 20:30'da kendi saha ve taraftarının önünde Pendikspor'u mutlaka yenmek zorundayız. Alacağımız 3 puan bizi daha üst sıralara taşıyacak olması bakımından çok büyük önem arz ediyor.
Pendikspor maçından sonra Yılport Samsunspor'u zorlu bir deplasman maçı bekliyor. İstanbul da deplasmanda Beşiktaş sporla karşı karşıya geleceğiz. Bu maçtan ne alacağımızı şuan da kestiremiyorum. Şayet Yılport Samsunspor bir nefes almak istiyorsa bu maçtan da puan veya puanlarla dönmek zorunda.
Yüce Samsunspor'um biz taraftarlar olarak hem iç sahada hem de deplasmanlarda sana destek vermek için orada olmadık mı? Olmaya da devam ediyoruz. Bu sezon böyle rüzgar gibi geldi geçti.
Yeni sezonda daha güçlü daha dinamik daha ısıran ve savaşan bir Samsunpsor izleyeceksiniz. Bu muhteşem taraftarların vermiş olduğu destek Türkiye'nin spor dünyasında konuşulur hale geldi.
1965'ten bu güne kadar dimdik ayaktasın Yılport Samsunspor'um. Ayakta olmaya da devam edeceksin. Ben bu köşe yazımda Yılport Samsunspor u her yönüyle her şeyiyle destek veren başkanımız Yüksel Yıldırım'ı yürekten kutluyorum. Bir Samsunspor var. Başka Samsunspor yok.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR