Nefes aldıran galibiyet

Süper Lig’in belki de en kritik karşılaşmasında Samsunspor kendisi gibi ligin alt sıralarında olan bağlarını tamamen kopartmak isteyen Ankaragücü’nü sahasında konuk etti…

Maça hızlı başlayan taraf kırmızı şimşekler oldu. Samsunspor karşılaşmanın 12. dakikasında Danimarkalı futbolcusu Carlos Holse’nin şık golüyle Ankara temsilcisi karşısında 1-0 öne geçti..

Bu golün hemen ardından kırmızı beyazlilar savunmanın bir anlık hatasının ardından Alim Öztürk’ün kendi kalesine attığı golle Büyük bir şok yaşadı..

Kendi kalemize attığımız golün ardından rakip kalede maçın ilk devresinde mutlak üç net gol pozisyonuna girsek de bu pozisyonlardan yararlanmadık…

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya nazaran daha düşük bir oyun temposu izledik…

Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Samsunspor üç puan için rakip kalede pozisyonlar üretmeye devam etti…

Rakip Ankaragücü’nün oyundan düştüğü anlarda Samsunspor’un alman teknik direktörü Markus Gisdol yerinde ve zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleri kırmızı Şimşeklere golü getirdi..

Mücadelenin 82. dakikasında Ntcham’ın enfes golüyle yeniden öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda oyun iyi kontrol eden Samsunspor zorlu ve bir o kadar kritik Ankaragücü karşılaşmasından 2-1’lik skorla sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu..

Yaklaşık 30.000 Samsunspor taraftarının inanılmaz desteğiyle güçlü takımlardan biri olduğunu bir kez daha herkese gösteren Şimşekler adına yakışır bir futbol sergileyerek üç puanı sonuna kadar hak eden taraftı…

Bu galibiyet büyük Samsunspor taraftarına armağan olsun .. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Hatayspor karşısında da sahadan güzel bir sonuçla ayrılırız ve düşme korkusu yaşamadan ligin son düzlüğe çıkarız..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR