Samsunspor direklere takıldı

Samsunspor ligin en kritik müsabakasında evinde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Yaklaşık 25 bin Samsunspor taraftarının 19 Mayıs Stadyumu’na akın ettiği karşılaşmada Şimşekler maça hızlı başlayan taraf oldu..

Sağlı solla ataklarla Adana Demirspor kalesinde gol arayan Samsunspor özellikle Emre Kılıç’ın sol kanat toplarla gole çok yaklaştı.. İlk yarının 20 dakikalık bölümünde oyunu tek kaleye çeviren şimşekler Marius ile girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Samsunspor savunmasının bir anlık dalgınlığından iyi yararlana Mendoza Adana Demirspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu şok golle soyunma odasına mağlup giren kırmızı beyaz olan maçın ikinci yarısında ise müthiş bir performansa imza attı…

Oyunun son bölümlerinde karşılaşmayı tek kale haline çeviren Samsunspor Adana Demirspor kalesi’ni adeta abluka altına aldı. Rakip kaledeki fırsatları bir türlü değerlendirmeyen Kırmızı Şimşekler maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci devrede de yine direklere takıldı..

Adana Demirspor kalecisinin oyunu soğutmaya yönelik yapmış olduğu zaman geçirmelerinin yanı sıra maçın orta hakeminin her pozisyonda oyunu durdurması Samsunspor’u adeta fren yaptırdı.

Ancak karşılaşmanın son dakikasına kadar canını dişine takan Samsunspor 90 dakika boyunca çok istediği ve arzuladığı golü Dimata ile buldu. Uzatma dakikalarında golü bulan Samsunspor maçı da koparmak için Adana Demirspor kalesinde galibiyet sayısı ararken ne yazık ki yine direklere geçemedi.

Deyim yerindeyse 90 dakika boyunca tek kale oynadığımız ve üstünlüğü hiç elden bırakmadığımız Adana Demirspor karşılaşmasından sahadan bir puanla ayrılmak herkesi derinden üzdü. Tıpkı Beşiktaş deplasmanında olduğu gibi yenemiyorsan yenilmeyeceksin mantığı ile uzatma dakikalarında gelen bir puan Samsunspor taraftarının bir nebze olsun yüreğine su serpti.

Kazansaydık çok rahatlayacağımız bir karşılaşmada sahadan bir puanla ayrıldık ancak bu maçı telafi etmek yine bu futbolcuların elinde .Alman çalıştırıcı Markus hocanın hafta içerisinde futbolcuları Kasımpaşa maçına en iyi şekilde hazırlayarak bu takımın İstanbul’dan puan ya da puanlarla döneceğine eminim..

Hafta içerisinde Samsunspor’da yaşanan en son gelişmeleri aktaracağım yeni köşe yazımında görüşmek dileğiyle..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR