İstanbul'da altın bulduk

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Tüpraş Stadyumunda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren Samsunspor taraftarları zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadılar. Deplasman tribününü tamamına yakın dolduran kırmızı beyazlı sevdalılar bu kritik maçta takımlarından puan ya da puanlar beklediler.

Samsunspor maça hızlı başlayan taraf oldu. Marius ve Ntcham ile rakip kalede üst üste pozisyonlara girdi. Son vuruşlarda başarısız kalan şimşekler 18. dakikada golü kalesinde gördü. Kırmızı beyazlı savunmacıların büyük hatası sonrası ev sahibi ekip Beşiktaş genç oyuncusu Semih Kılıçsoy ile golü buldu.

Golden sonra ilk yarının kalan dakikalarında beraberlik sayısı için rakip kalede üst üste tehlikeli ataklara geniştiren şimşekler Mert Günok'u geçemedi. Maçın ilk devresi siyah beyazlı takımın 1-0 üstününliği ile tamamlandı. İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım da protokol tribünden takip etti.

Maçın ikinci yarısında ise Samsunspor sahada daha derli toplu bir futbol sergileyerek beraberlik sayısını bulmak için rakip kalede ardı ardına pozisyonlar üretmeye başladı. Kırmızı şimşekler ısrarla ve inatla istediği golü 68. dakikada Emre Kılınç ile buldu. Kingsley’in ceza sahasına gönderdiği müthiş ortaya Samsunspor’un yetenekli futbolcusu harika bir dokunuş yaparak topu filelere gönderdi.

Zorlu ve bir o kadar kritik deplasmanda Samsunspor sahadan istediğini aldı ve 1 puanla Samsun’a döndü. Bu denli zorlu bir karşılaşmada sahadan bir puanla ayrılmak benim gibi tüm Samsunsporluları mutlu etti. İnşallah Samsunspor'un iyi ve istekli oyunu Adana Demirspor karşılaşmasında da devam eder.

FIFA’nın sitesinde yer alan habere göre Samsunspor’un transfer yasağı tamamen kalkmış durumda. Bu güzel müjdeli haber sonrası Samsunspor’un Süper Lig’de kalmayı garantilemesinin ardından bir an evvel Alman teknik direktörü ile sözleşme yenileyip transferler yapılmalı...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR