Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Taş gibi bir puanla dönüyoruz

Samsunspor, Beşiktaş deplasmanına mutlak puan ve puanlar almak üzere yola çıkmıştı.

Trendyol Süper Lig puan durumunu incelediğimizde iç saha performansımız kendi seyircimiz önünde 16 maç üzerinden 1,88 puan ortalaması ile ligin 5. durumundayız. Ancak deplasman performansımız incelendiğinde 15 maçta 0,47 puan ile ligden düşülen 18. sıradayız.

Bu istatistiksel verileri inceleyince ister istemez deplasmanda oynayacağımız takım da Beşiktaş olunca biraz daha düşünmemiz gerektiriyordu. Takımımız deplasmanda büyük takımlarla oynadığı maçlarda genelde iyi futbol sergiliyor. Bu beni en çok ümitlendiren durumdu.

Maçın ilk 5 dakikası gerçekten çok iyi bir başlangıç yapan takımımız özellikle M. Mouandilmadji’nin çok istekli olması bu maçtan puan alacağımız ümitlerini bende yeşillendirmişti ki oyuna Beşiktaş ağırlığını koydu. Gerçi Beşiktaş’ın bu sezon ve özellikle son haftalardaki kötü futbolu maç boyunca bende puan alacağımız hissini hiç kaybettirmedi.

Beşiktaş ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasına rağmen oyundan, futbolcularından ve özellikle teknik direktörlerinin oyun ve kadro anlayışından kimsenin memnun olmadığını maçı televizyondan da seyretsek anlıyorsunuz.

İkinci yarı oyunun kopma noktası Beşiktaş’ın kaçırdığı daha doğrusu kalecimiz Okan tarafından çok iyi bir refleksle çizgi üzerinden kurtarılan pozisyon oldu. Vee ardından da Emre ile beraberlik golümüz geldi.

Bence ikinci yarı üç puanla bile dönebilirdik. Üç puan alma hevesimiz cumartesi günü oynayacağımız Adana Demirspor maçına kaldı.

Beşiktaş için bitmiş sezonda, bizim için ise son haftalarda kafamızı düşme tehlikesi ile yormamak adına çıkılan bir maçtı. Taş gibi bir puanla dönüyoruz.

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR