Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Antalya’yı sıcağında kavurduk

Kış transfer sezonunu üç transfer ile kapattık. Yapacağımız transferler için en son yazımda takım da direk oynayabilecek en az üç transfer yapmalıyız demiştim. Yerli transferimiz olan kaleci Muammer YILDIRIM, Okan KOCUK ‘u kesebilecek şuan formda değil, zaten onun alınma planı Jakup SZUMSKI ile yolları ayırıp yabancı kontenjanı açmaktı. Diğer iki transferimiz Arbnor MUJA ve Benito RAMAN için seyredebildiğimiz süre zarfında katkı sunacaklar fikri daha baskın geldi. Özellikle Muja ile ilgili oldukça olumlu notlar geliyor.

Antalyaspor Sergen YALÇIN ile çıktığı üç süper lig deplasman maçını da kaybetmedi. Takımımızda sahasında iyi puan toplayan takımlardan. Antalyaspor’la evimizde oynadığımız son üç saha maçımızın üçünü de kazanmasını bildik. Bugün alınacak üç puan her iki takım içinde puan sıralamasında oldukça iştah açıcı hedefleri ortaya çıkaracaktı.

Maçın başlangıç düdüğü ile Antalyaspor’un VAR’dan golünün iptal edildiği 27. dakikaya kadar geçen sürede futbol adına çok kelime tüketecek bir oyun göremedik. Var iptal kararına en çok Teknik direktörümüz GISDOL sevindi. Adeta sevinçten tribünlere doğru yumruğunu havaya kaldırarak sanki takıma işaret fişeğini yaktı. Bu dakikadan sonra takımın iyilerinden olan C. HOLSE ve M. Mouandilmadji adeta oyun sonlanana kadar tüm enerjilerini ortaya koydular. Holse’nin iki goldeki katkısı gerçekten çok fazla idi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan seyirci desteği ile Samsunspordu. Taylan’ın oyuna girmesi ile orta saha direnci biraz daha artınca Antalyaspor kurgusu fazla dayanamayarak 59. Dakikada golle buluştuk.

Golden sonra artık Samsunspor taraftarı sazı eline aldı. Maç öncesi Antalyaspor teknik direktörü Sergen YALÇIN’nın yaptığı basın açıklaması ve Antalyaspor taraftarlarının Samsunspor ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına nazire yaparcasına 86. Dakikadan itibaren ‘’SERGEN PAPUCU YARIK ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM’’ tezahüratları ile Sergen hoca’ya el sallarken, ikinci golde gelince stadyum oldukça eğlenceli dakikalara şahitlik etmeye başladı.

Şubat ayında alışık olmadığımız bir sıcaklıkta, adeta Antalya sıcağında rakibimizi kavurarak puan sıralamasında müthiş bir atak yaparak 17. Sıradaki bodrumdan, 13. Sıradaki balkona çıkmayı başardık.

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR