Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Samsunspor’dan Çaylaaar... Demli,Sıcak ve Tazecik…

Son haftalarda rakiplerimize göre daha fazla puan toplayarak yukarı tırmanmayı alışkanlık haline getiren takımımız yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Son dört haftada sadece 1 puan alan rakibimiz Rizespor’a karşı seyirci ve moral üstünlüğü ile sahaya çıktık. Şubat ayı olmasına rağmen güneşli günün akşamında çok da serin olmayan bir havada rakiplerimizi kıskandıracak seyirci sayısı ve desteği ile çok güzel bir futbol gecesi yaşadık. Anadolu’nun futbol için olmazsa olmaz şehirlerinden birisi olduğunu yine tüm futbol severlere kanıtladık. Cezalı ve sakatlıkları bulunan Alim ÖZTÜRK, Emre KILINÇ, Marc BOLA takımımızda kadroda yoklardı.
Stadyuma olmazsa olmazımız stadyum ve sokak lezzetlerinin en bilindiklerinden tükürük köftemizi yiyerek giriş yaptık. İki birbirini seven ve destekleyen Karadeniz ekibinin futbolcuları sahada ısınırken tribünlerdeki seyircileri de birbirlerine nazire yaparcasına stadyumlarda çok görülmeyen birbirleri lehine tezahürat yaparak her iki takım seyircisi Trabzonspor’a adeta selam gönderdi. Anlayanlar anlamıştır.
Maç başlar başlamaz zevkli bir maç olacağı sinyallerini verdi. Biz çok daha iyi oynadığımızı dillendireceğim ama oyunda takımı tutan ilk yarıda yüzde yüz üç gollük pozisyonu refleks ve çizgi kaleciliğine bu gece güzel örnekler veren kalecimiz Okan galibiyette en etkili isimlerden oldu. Golü erken bulduk zaten oyun bizim hakimiyetimiz de devam ederken top kayıplarından kaynaklı kalemizde tehlikeler yaşadık.
Takımın çok istekli olması, Gisdol’un kenardan oyuna ve oyunculara müdahaleleri, dördüncü ve yardımcı hakemlerle kontakları bu ismin artık tamamı ile takımla bütünleştiğini gösteriyordu. Seyircide de gerçek bir sevgi teknik direktörümüze karşı işler iyi gittiği için oturdu.
Maçın 53. Dakikasında Samsunspor seyircisi ile Rizespor seyircisi birlikte plakadan kaynaklı Rize lehine tezahürat yaparken aynısı 55. Dakikada da olacaktı ki 54.Dakikaya Samsunspor golü sıkıştırınca seyircilerin birbirlerine jesti tam yapılamadı. İkinci golün anonsu 55. Dakikaya’da denk gelmesi nedeni ile cep telefonlarının ışıkları içinde yaklaşık 20 bin taraftar hep birlikte muazzam bir şekilde golü kutladı.
Maç hafta içi ama seyirci yine müthişti. Passolig kombinelerde başkasına devir etmekte 6 maça kısıtlama getirdiği için maça gelemeyen binlerce kombine sahibi biletlerini devredemedi. Buna da bir çare bulunmalı. Seyirci konusunda her zaman söylüyorum stadyuma seyircisi gelip belli ortalamanın altına seyirciyi düşürmeyen taraftarın takımı düşmemeli. Bunu artık Samsunspor için demiyorum. Çünkü bizim hedef artık başka liman.
Rize'nin meşhur tiryaki çayını Teknik direktör Gisdol güzel demledi. Oyuncular golleri atıp tazeledikçe, Seyircide sıcacık akşamda alkışları ile geceyi inletti.
Teşekkürler Takım…
Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR