Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Kurtuluş’un Şehri, Gazi Şehir’le puanı paylaştı

Düşme hattını iliklerine kadar ilgilendiren çok önemli bir deplasman maçına çıkıldı.

Maçın oynandığı 35.574 kapasiteli Kalyon Gaziantep stadyumu Gaziantep’in sembollerinden olan baklavayı simgelemesi için çapraz çizgilerle tasarlanmış bir stadyum. 2 milyon 155 bin nüfuslu Gaziantep şehrin de düşme hattında olan şehrin takımı için son derece vasat sayıda bir seyirci karşısına takımımız sahaya çıktı.

Takımımızın stoperi Alim ÖZTÜRK maç öncesi ısınma hareketleri sırasında sakatlanınca son anda takımda değişiklik yapılmak zorunda kalındı. Uzun bir aradan sonra Soner GÖNÜL sahada yer buldu. Gaziantepspor son yedi maçta kendi sahasında kazanamayan bir takım olarak Samsunspor’u misafir etti.

İlk yarı Çad’lı golcümüz M. MOUANDILMADJI ile yüzde yüz iki gol pozisyonundan yararlanamadık 18. Dakika da golümüz VAR’dan geri döndü. Pozisyon kuyumcu terazisinde tartılarak, mikrometre cinsinden ölçülüp tartıldı. Bal gibi golümüz iptal edilmek için tüm matematik kuralları araştırıldı ve iptal edildi. Antep baklavası gibi golümüz sayılmadı.

İlk yarı ve ikinci yarıda kesinlikle oyunda biz üstündük. 83. Dakika da Osman’nın yere düşerek top kaybı ile Gaziantep 1-0 öne geçti. Maçı seyreden herkes gibi bende mutlaka gol atacağımıza inananlardandım. 90+2 de SATKA iş bitirici santrafor gibi pozisyonda yerini alarak gastronomi şehrinde baklava tadında bir puanla takımın dönmesini sağladı.

Bu hafta Çaykur Rizesporla maçımız Cuma günü 20:00’de Türkiye Futbol federasyonu fikstürde hafta içi en çok maçı Samsunspor’a vererek hepimizin sabrını test etmeye çalışıyor. Cuma günü satılan bilet sayısında değil, tribünde yerini alanların sayısında rekor seyirci olmasını bekliyoruz.

Kurtuluşun şehri Samsun, Gazi şehrimiz Gaziantep’den puanla dönerek çok önemli bir virajı dönmüş oldu. Artık hepimiz Rize maçında takımı desteklemek için işini gücünü ayarlayarak maçta yerini alsın.

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR