İçeride 3 deplasmanda 1 puana devam

Samsunspor Süper ligin 26. haftasında kritik deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Ligin alt sıralarından tamamen kurtulmak isteyen Şimşekler zorlu deplasmana atak başlayan taraftı..

Kırmızı Şimşekler beklenenin aksine maçın ilk dakikalardan itibaren rakip kalede arda ardına pozisyonlara girdi. Samsunspor’un 18. dakikada Marius Mouandilmadji ile bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Santimlerle ölçülecek kadar ince bir pozisyonda ofsayta yakalanan Marius iptal kararı sonrası büyük üzüntü yaşadı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk devresi başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı..

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ev sahibi ekip Samsunspor nazaran daha etkili olan taraftı. Kırmızı beyazlı Samsunspor müsabakanın ilk devresinde kaçırdı net gol pozisyonlarını adeta ikinci yarıda aradı.

Maçın 83. Dakikasında gelişen atağında Oğün’ün beklenmedik vuruşularla buluştu ve Samsunspor çok iyi mücadele ettiği kritik deplasmanda 1-0 geriye düştü. Golden sonra rakip sahada tıpkı ilk yarıda olduğu gibi etkili olmaya başlayan şimşekler ilk devrede bulamadığı golü maçın son dakikalarında hem de savunma oyuncusu Satka ile buldu..

Ercan Kara’nın ceza sahasına indirdiği topta Satka takımın sanki forvet oyuncusu gibi müthiş bir vuruş çıkararak skoru eşitlen golü kaydetti. Maçın 90 dakikası 1-1 beraberee taramalansa da benim gibi bir çok Samsunspor sevdalısı üç puanın kaçmasına eminim ki üzüldü..

Bu ligde girdiğin net gol pozisyonlarını değerlendireceksin.. Aksi halde rakibin direnci ve gol atma isteği her geçen dakika artıyor. Kritik deplasmandan elbette eli boş dönmemekte önemliydi.

Bu maçı unutarak cuma günü sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçına Ken etten içeride üç deplasmanda en kötü bir puan felsefesi ile yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR