Samsunspor ter attı

Samsunspor A Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada tıpkı geçen sezon olduğu gibi yine komşu şehir takımlarından Çorum FK ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Kırmızı şimşeklerde teknik direktör Markus Gisdol Çorum FK maçında sahaya yedek ağırlıklı ilk 11 sürdü ve sezonun geri kalan haftaları öncesi kafasındaki kadro için bu güzel fırsatı değerlendirdi…

Maça golle başlayan taraf konuk ekip Çorum FK oldu. Mücadelenin 2. Dakikasında Çorum ekibinin yetenekli oyuncusu Suat topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra oyunun ağırlığını eline alan ev sahibi ekip Samsunspor ise yabancı futbolcuları Dimata, Holse ve Kinsley’nin birbirinden güzel golleriyle skoru 3-1’e getirdi. Samsunspor maçın ilk devresini bu skorla tamamladı be kırmızı beyazlı oyuncular güzel futbolu ile soyunma odasına alkışlarla uğurlandılar..

Maçın ikinci yarısında ise oyunun kontrolünü tamamen eline alan Samsunspor Süper Lig takımı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kırmızı Şimşekler harika futbolunun karşılığında ilk yarıda olduğu gibi ikinci devrede de rakip filelere üç gol daha gönderdi. Taylan, Emre ve Ercan’ın birbirinden üç güzel golüyle sahadan 6-1 gibi milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdi.

Ramazan ayı olmasına rağmen oruçlu bir şekilde bu karşılaşmayı tribünden takip eden Samsunspor taraftarları ise sahada oynanan futboldan oldukça memnun kaldılar. Ben de bu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum ..

Çorum FK karşısında oyunun futbolu aynı düzeyde lig maçında Pendikspor ile oynayacağımız karşılaşmada da sergilemesini istiyor ve diliyorum. Öylesine güzel futbolu herkes tarafından takdirle karşılanması herkesi memnun ediyor. Bu takımın Pendikspor karşısında da aynı oyun disiplini ve futbolu ile sahadan galip ayrılacağını inancım tam.

Haydi büyük Samsunspor taraftarı süper lige taraftar desteği ve takım oyunu ile damga vurmaya devam edelim. Unutmayın ki bu sezon Süper Lig güzelse bunun en büyük sebebi Samsunspor’un bu ligde mücadele ediyor oluşudur.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR IÇIN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR