HATAY’DAN SAMSUNSPOR’A FREN

Samsunspor Süper Lig'in en kritik deplasmanından birisi olan Hatayspor ile Mersinde karşı karşıya geldi… Kırmızı Şimşeklerde Alman Teknik direktör Markus Gisdol sahaya şu ilk 11’i sürdü: Okan, Zeki, Satka, Alim, Soner, Osman, Taylan, Holse, Ntcham, Emre Kılınç, Benito Raman.

Samsunspor maça 3. dakikada gelen golle adeta 1-0 yenik başladı.. Şimşeklerin maçın başında yediği bu golde rakibin ofsayttan kurtulmasına neden olan Osman Çelik’in büyük hatası pahalıya mal oldu.. Bu golden sonra kırmızı beyazlı taraftarlar sahadaki futbolculardan beraberlik sayısını beklediler..

Ancak kırmızı beyaz futbolcuların geçen hafta oynanan Ankaragücü maçındaki performanslarından eser yoktu… Emre ve Holse ile Hatayspor kalesini yoklayan Samsunspor takım halimde beklentilerin çok altında kalan performansıyla soyunma odasına 1-0 yenik girdi..

Alman çalıştırıcı Markus Gisdolu'n Hatayspor deplasmanında Ercan Kara ya da Dimata yerine forvette Raman'a ilk yarıda şans vermesi herkesi şaşırttı.. Belçikalı futbolcunun Hatayspor savunması arasında kaybolması ve maçın ilk devresinde sahada hiçbir varlık gösterememesi dikkat çekti..

Kırmızı beyazlıların maçın ilinci yarısında sahada reaksiyon göstermesi beklenirken Samsunsporlu futbolcular herkesi hezimete uğrattı.. Son oynanan Ankaragücü maçında alınan galibiyet Futbolular üzerinde büyük rehavete neden oldu…

Maçın 90 dakikasında rakip kalede doldur boşalt yapan Şimşekler 90’da ve 90+2’de kalesinde gördüğü gollerle sahadan büyük bir hüsranla 3-0 yenik ayrıldı.. Samsunspor bu karşılaşmada rakibi hafife almasının bedelini ağır ödedi… kırmızı ise puanını 33’e yükseltti ve düşme hattından bir basamak yukarı çıktı..

Bu maçtan tüm dersleri çıkarıp Pendikspor maçına en iyi şekilde hazırlanarak üç puanın sahibi olmalıyız Aksi taktirde Hatay deplasmanında oynanan futbolun dışına çıkamazsak Samsunspor için tehlike canları çalmaya başlar..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR