Yeniden yasak

CAS’ın Samsunspor’a verdiği transfer cezasını durdurmamasının ardından yeniden bu ceza aktif hale geldi..

Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Bildiğiniz üzere, FIFA tarafından Kulübümüze iki dönem transfer yasağı uygulanmış ve ilgili karar CAS tarafından onanmıştı. Ardından, İsviçreli Avukatlarımız İsviçre Federal Mahkemesi nezdinde itirazda bulunmuş ve transfer yasağı kararı geçici olarak durdurulmuştu. Bunun neticesinde, Kulübümüz 2023/24 futbol sezonu kış transfer döneminde transfer yapmaya devam etmişti. FIFA tarafından bugün Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonuna gönderilen yazı neticesinde; İsviçre Federal Mahkemesi, transfer yasağının geçici olarak durdurulması kararını ortadan kaldırmıştır. Bir diğer ifadeyle, askıya alınan transfer yasağı kararı yeniden aktif hale gelmiştir. İsviçre Federal Mahkemesi’ndeki davada nihai karar verilmemiş olup, hukuki süreç şimdilik devam etmektedir. İsviçre Federal Mahkemesindeki gelişmeler yakından takip edilmekte olup, ilerleyen süreçte bilgilendirme yapılacaktır.”

Eminim Samsunspor’un avukatlari bu yasa tamamen ortadan kalkması için gerekli girişimlerde bulunacaktır.

Süreci hep beraber takip edeceğiz..

Samsunspor yoluna emin adımlarla devam etmeli.

Çorum Futbol Kulübü ile Samsun’da salı günü oynayacağımız hazırlık maçıyla birlikte bu üzücü gelişmeleri aldırış etmeden lige kaldığımız yerden odaklanmaya devam etmeliyiz..

Alman teknik direktörümüz Markus Gisdol’un Pendikspor‘a takımı en iyi şekilde hazırlayacağını ve İstanbul ekibini eli boş göndermek için yıkım planını en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR