Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Samsunlu gençler Dünya Şampiyonasına gidebilecekler mi?

Ülke futbolu, futbol dışı işlerle gündemi doldurmaya devam ederken Samsun futbolu için güzel haberlerin akışı istediğimiz gibi gelmeye devam ediyor.

Samsunumuzu liselerarası gençler futbol kız- erkek kategorisinde Türkiye birinciliği için iki takımımız Antalya’da başarı ile temsil ediyor.

Kızlarda Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi, erkeklerde Samsun Özel Canik Uğur Anadolu lisesi bu seneki başarılarını taçlandırmak için yarını dört gözle bekliyorlar. Her iki takımımızda Ülkemizi Mayıs ayında Çin’de yapılacak olan Liseler arası Futbol Dünya Şampiyonluğunda temsil etmek için final maçına çıkacaklar.

Bugün oynanan yarı final maçında Kız takımımız Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi rakibi Karabük Demir Çelik Anadolu Lisesi ile 3-3 berabere kaldılar. Maçın sonucunu belirlemek için yapılan penaltı atışları sonucu rakibini elediler. Yarın saat 13:00’de Gaziantep Spor Lisesi İle final maçına çıkacaklar.

Erkek takımımız Samsun Özel Canik Uğur Anadolu Lisesi Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi ile oynadıkları yarı final maçını 1-0 kaybederek yarın saat 11:00’de İstanbul TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi ile Türkiye Üçüncülüğü maçına çıkacaklar.

Özellikle kızlarımız yarınki maçını kazandıkları takdirde Türkiye Şampiyonu oldukları gibi ülkemizi mayıs ayında Çin’de Dünya liseler arası futbol müsabakasında temsil edecekler.

Erkek takımımız Türkiye üçüncülüğü için sahada olacak her iki takımımıza da yürekten başarılar diliyoruz.

Yarın gözümüz, kulağımız ve yüreğimiz sizlerle

Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR