Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

VAR’dan yok ettiler

Samsunspor taraftarı bu sezona damga vurmaya devam ediyor. Başakşehir ile deplasmanda oynadığımız maçın biletlerinin satışa çıkması ile birlikte deplasman tribünlerine ait toplam bin bilet dört dakika içinde tükendi. Başakşehir stadyumunda “PES ETMEYİN” pankartı ile takımımızı desteklemeye devam ettiler.

Gerçekten bu sezona damga vuran bir Anadolu takımı seyircimiz var. İçerde ve dışarda fikstürdeki yerimiz ne olursa olsun desteklemeye devam etmek takdir edilecek bir durum. Bu sezonunun en iyileri arasına girecek bir taraftar topluluğumuz var.

Takımımızda Zeki Yavru, Moryke Fofana,, Carlo Holse ve Rick van Drongelen, sarı kart sınırındalar. Başakşehir maçında sarı kart görmeleri durumunda, Ankaragücü maçında forma giyemeyeceklerdi.

Marius Mouandilmadji 33. Dakikada gördüğü kırmızı kart kesinlikle abartılmış ve art niyetli pozisyonu inceleyenlerin kırmızı kart vereceği bir pozisyondu. Oyuncumuz sol ayağını fazla açınca denge problemi yaşadığından ve rakibi yerde olduğundan sağ ayağı ile baldırına ayakta kalamadığından basıyor. Ancak pozisyonu dikkatle izlerseniz temas eder etmez ayağını çekerek niyetini belli ediyor. Sonuçta bence iyi süzülemeyen bu pozisyon nedeni ile oyuncumuz hem bu maçtan erken çıkmak ve bir sonraki Ankaragücü maçında önemli bir oyuncumuzdan eksik kalmış olduk.

VAR bu pozisyonun etkisinde kalmış olacak ki 47. Dakikada Başakşehir’in attığı bal gibi gol sonrası hakemi VAR’a çağırdı. Hakem’de adeta onlara dalgamı geçiyorsunuz der gibi haklı olarak golü vererek VAR hakemlerinin gözlerinin maçta olmadığını perçinledi.

Ara transferde aldığımız Belçikalı santrafor 29 yaşındaki B. Raman alındığı zaman da yazmıştım. Kesinlikle hazır değil diye. Yaklaşık iki sezondur oynadığı maç sayısı ve sakatlıklarına bakılınca ve bizde aldığı sürelerde gördüğümüz kadarı ile bu ligin futbolcusu kesinlikle değil. Bizi şaşırtması dileklerimle.

Maç bir oyuncumuz atılıncaya kadar bizim kontrolümüzdeydi. Eksik kalınca kesinlikle önce savunma düşüncesi ile geri çekilince golü yedik. Ve oyuna ortak olabilecek oyuncu katkısı gelmeyince umutla en az bir puan hevesi ile geldiğimiz İstanbul deplasmanından elimiz boş döndük. 81 Dakika’da Rick van Drongelen gereksiz itirazı sonucu sarı kart görünce oda cezalılar arasına girdi.

Ankaragücü maçı rakip tribün seyircisinin de katkı sunacağı heyecanlı ve aksiyonu bol bir maç olacak gözüküyor. Heyecanımız Ankaragücü maçına kaldı.

Kalın sağlıcakla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR